17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега ми стана кристално ясно че Пулев ще падне програмирано, защото е на пътя на тези 200 млн Никой в тозибизнес няма да остави нещата на случайноста. Парите диктуват спорта, а мишоците плащат по 1000 паинда да си дерат гърлата в залата и след това да им кажат, че са страхотна публика. Дано да не съм прав и да се поздравим с победа! А дано ама...

но са по-неустойчиви на удари в главата - ако Кубрат го намери добре в брадичката ще го свали. костната структурата на българите е здрава и костите има допълнителни гребени, които дават по-добра опара на мускулите и затова сме по-силни - борба, щанги, ММА ..

А бе всички дават за пример Анди Руиз как бил победил Джошуа. Но там нещата бяха различни. Анди има едно рядко съчетание..дебел, но с бързи рефлекси.Т.е. имаше маса и ударите му бяха тежки и бързи в същото време. Освен това тогава имаше елемент на изненада, никой не очакваше от Анди такова представяне. Затова на втората среща Джошуа беше много внимателен и победи, макар и не атрактивно. А с Пулев нещата са други. Той има силен удар, но няма бързина и не се пази ефективно. Освен това е предсказуем, има доста еднообразна техника. Аз нямам спомен да съм видял да нанася комбинации с ъперкът да речем. Докато Джошуа владее ъперкъта и го прилага много успешно на близка дистанция. Така беше с Дилън Уайт, така беше с Кличко. Всичко това, и като ги гледам на снимката Джошуа е доста по-едричък и по мускулест в ръцете, не съм оптимист за нашия.

е да четеш тъпотиите тук на антибългари, които плюят нашия Кобра. Защо бе, измекяри, защо сте за английската чернилка, а не за нашия герой? Кога Майка България ще има нов шанс за световна титла в бокса? Пфууу... беснея от яд, като чета подобни гадости против един достоен българин!!! Кобра, затвори устата на тези изроди... Победа!!! Да живее България!!!

Защото аз не искам да ме свързват с побойник и простак само защото говорим един език.

Достоен българин? Кой бе, чалгаджията ли? Бегай от тука!

Успех на Кубрат!!!

Кобрата е като Йордан от Фермата. Щеше да бие с 20 на 0 Стоян. Отиде като аслан и завърши, като аслан.

Отиде като аслан и се върна като посран.

Онзи ден мета двора и съседа ми, не знам какво му прещрака, ми вика: - Дерзай, няма срмна работа и аз му некам: - значи за да тмърдиш такова нещо, не си гледал мач на Пулев или играта на националния ни по футбол.

така е, само че за разлика от тебе, Кобрата прибира по няколко милиона долара че му гледат срамотиите, а за сега ти все още не си успял да продадеш телевизионите права върху срамното си метене, което е твой пропуск

То да ти кажа, аз на Кобрата не му ща парите. Тия такива трамви получават от тоя спорт, не и шстина. Познавах бивш боксъор, човека накрая не можеше сам да се оправи по ходене до тоалетната защто ръцете му трепереха

ми той не ти ги и предлага

Има известна разлика. На Пулев двора му го метат други. Вероятно мишоци като дебе. А твоя ти сам... с комшията.

Джошуа е мениджърски проект за много пари! Кобрата е просто част от шоуто! На кантара се видя,че за разлика от нашият ,нега са го научили какво да говори,как да се държи за да привлича симпатията на зрителите!

Понеже Боб Аръм е случен чичко хахахахаха

нека пак са изгледа мача му с Кличко и да си припомните за какъв тулуп става дума . Първия по сериозен удар и се просна като хлебарка на поса. А Пулев един удар имаше за 5 рунда от който Кличко даже не разбра че е ударен . После погледнете лудия мач на Кличко с Джо и ще разберете защо нашия ще се строполи без да е нанесъл един свестен удар даже

А ако гледаме първия мач на "Джо " с Руиз кво да решим

Не виждам каква е ползата от БНТ. Гълта пари от данъците ни, а не дава нищо насреща. Да не предават този мач е пълна подигравка със всички Българи ! ЗАКРИВАЙ !

Те не отразяват много много други работи Поредната институция, която паразитира за сметка на доходите на хората.

Директор - ченгето Кошлуков...

БНТ са за каквото са сложени. Нали всяка вечр гледаш колко са умрели от Ковид и кой бил ходил без маска

Пулев се клати докато смок на ринга и вчера Джошуа,след като му показа с пръсти,че много плямпа,с лека усмивка имитира движенията на българина на ринга.100% нокаут за шампиона Джошуа.

Що се дърляте , като Фюри ще обедни титлите така или иначе :)

Фюри е клоун с поведение като Тръмп.Такива успеха както може да ги споходи,така бързо и ги напуска,а те винаги ще тръбят,че са победили като нарциса Доналд.

Ххаха и тук ли налазихте бе либерастчета , не се ли интереувахте само от мъжка художествена гимнастика ? Не клоун , цял цирк да е Фюри , пак си остава най-добрият боксьор в тежка в наши дни .

Руис свали Джошуа 4 пъти и го победи с експлозивно бързи ръце и силен удар,които определено първия мач хванаха Онтэни тепждготвен и които Кубрат никога не е рритежавал.Пулев се бие като уличен бияч и няма един чист нокаут (КО)досега.В най-добрия случай ще разчита съдиите да му дадат победата по точки,което е абсурдно в мач,организиран от Еди Хърн.

По принцип съм винаги за нашите, но след като гледах как Пулев е отворил голямата уста и се прави на маймуна, вика и се опитва да сплаши Джошуа, вече съм за англичанина. Може да е черен и каквото там си искате, но е възпитан човек, държеше се човешки и спокойно, даже малко учудено гледайки как един примат го предизвиква. Освен това е човек на желязната дисциплина, отдаден на спорта и ще бъде супер ако пребие нашия и му затвори устата. След това да затвори вратата и на Фюри. Жалко за последната му расистка изцепка, но да не забравяме, че е просто боксьор и може да са го подвели да говори глупости.

Господи, който си на небето, моля те направи така, че Кубрат Пулев да не казва с подуто око "Продължаваме напред!"

Не ставайте смешни, Джошуа няма да загуби!

Слаби ръчички и удари има Пулев. Директно попадение да вкара пак не може нокаут.

Да не си ги пробвал тези ръчички, че пишеш подобни глупости? Тази държава от къде ви вади такива индивиди...

Батко Ко Брат обий ги много.

срещу 5-10 млн. може и да размисли

Вероятно ще го натупат довечера, но дори и да бие нищо няма да се промени в нашият свят. Дано да победи в това безсмислено съревнование, той е последният неандерталец който се чувства горд българин.

Мислиш ли че е последният? Бай сельо примата, тръгнал да коментира... Жалкар!

Ок ПулЮ стискам ти палци да биеш Мангала . Британските медии ще се насе.ат от злоба, ти ще станеш нуМеро 1, а аз ще изкарам към 5 стотака . Успех пич, смел си поне не може да ти се отрече!!!!!!!

Както винаги тук е пълно с коментари на заблудени безделници убедени че ьнаят и разбират и не помнят че в повечето случаи не е станало така както са ср изказали. Успех на Кубрат довечера!

Кубрат е човек изгубил само от Кличко и претендент за СВЕТОВНА титла. Кубрат тренира български деца и ги подготвя за професионалният ринг (нещо което държавата не прави, а държавата това сте всички вие). Кубрат не се срамува, че е българин и носи с уважение българският флаг! Да Кубрат не идва от някой литературен клуб, но е постигнал много повече от всички мрънкачи взети заедно, както за себе си, така и за България!

И така ли учи децата, да се правят на простаци пред света...Не мерси, не искам мойте деца да подражават на такива хора. Пулев е типичния ганьо който ще иска да става после и депотат. Иначе псувате Григор който всеки ден е по кортовете, всеки ден работи с хора. А не като боксьорите един път на 1 2 години.

Твоите деца ще са достатъчно "умни", като теб. Ти за центъра на света ли се мислиш хахаха, крен. Ти си трагичен, типичен продукт на българската простотия.

абе други неща съм чувал за този човек от първа ръка, да не говорим, че го помня като дете, живеехме в един квартал. Не беше стока в интерес на истината

Забрави да споменеш, че също така е чалгаджия, любител на курви и палячо с маймунски манталитет. Е, довечера ще се види кой е по-силния примат. ;)

Тренира деца, не безплатно, какво е направил за България, не знам,

Стискам му палци на Пулев, ама като го глед Джошуа някак си по здрав физически ми изглежда от нашия. Коефициентите според Бет365 са1 към 7 в полза на Джошуа. Тоест ако сложите 100 кинта на ПулЮ и нашият бие печелите 700 .

Както е всеизвестно, ние писарушките от русското пасольство, трябва да се изкачем и оплюем под всяка статия за български спортист. И така - пфу за болгарина!

Глупак си ти, нищо друго. Как само тролите и в спортните статии. Къде са САЩ и Русия в статията бе, идоит!

Както винаги Пулев е ясен - без изненади ! ... Седем, осем и си лягам ! И после почват големите детски приказки, колко съм велик ! Най-скъпо платения спаринг патрньор в бг.

Шеше да ми е по-симпатичен Пулев ако се държеше една идея по-уважително и към Кличко и сега съм Джошуа, шеше да покаше, че наистина се държи, като голям боец и шампион та дори без титли... Но все пак му стискам палци за довечера и му пожелавам успех. Това е голямо постижение за малка България да има претендент за световна титла в професионалния бокс, още повече в тежка категория. Какъвто и да е Кубрат, респект за това постижение.

Хора ,спортът отдавна не е спорт ,а бизнес-театър. Театърът с Анди Руис беше защото се направиха милиони от милионите латиноси в Сащ и Ю.Америка. Сега милионите са от милионите пияни англичани ,които чакат мача Фюри-Джошуа...,а нашият "умник"просто си изпроси милионче за пенсия и то с помощта на посредници -промотъри -просто сделка.

Кубрате, изкриви му главата на тоя кюмюр. Блъскай Кубрате!

Какъв боксьор е този Пулев. Този е посредствен дори за Бияч. Серафим Тодоров може да се каже чее бил боксьор. Присъствие,техника ,усет,държание. Това Пулев е един Обикновен Циганин с самочувствие без покритие,държание като елементарен прост човек . Жалка история. Името не те прави велик. Правят те много качества който те правят такъв. Имало е един Кубрат. Другбне може да има. Както не може да има друг .Александър,Ханибал,Цезар,Осман,Чингис Хан,Тимерлан,Давид, и прочие.

Да човек изгубил само от Кличко и претендент за СВЕТОВНА титла наричаш "посредствен бияч"... Осъзнаваш ли абсурдностт на тази ти теза, осъзнаваш ли какво говори тя за теб?

Абе наивни андрешковци, глупаво е да си мислите, че стотици милиони ще бъдат оставени на съдбата и случайността да бъдат загубени за организаторите от един съмнителен балкански субект... Изхода е предрешен, платено е на Пулев да симулира мотивация за победа, но да се остави да бъде победен. Само големи наивници могат да си мислят, че изхода от мача може да бъде оставен на случайността. Пулев ще спечели пари и признание и няма да бъде осакатен.Който си мисли, че Пулев може да спечели в честна битка е глупак.

Пулев е наясно,че е финита,следва политическа кариера и е дал съгласие да го включат в листите на ГЕРБ на изборите.Чакайте го в Парламента.

Изхода от тази среща ще бъде "и вълка(Joshua) сит и агнето (Пулев) цяло". Пулев ще се нагуши с милиони и ще остане цял, ако си изиграе добре ролята на претендент. Това е като в Wrestling-a, шоу за наивници и глупци.

Дано да спечели и да им разбие мечтите за двестата милиона

КАФЕТО С ОФОРМЕНИ ВЕЖДИ Е МНОГО СЛАДКО ШОКОЛАДЧЕ

Абе наивни андрешковци, глупаво е да си мислите, че стотици милиони ще бъдат оставени на съдбата и случайността да бъдат загубени за организаторите от един съмнителен балкански субект... Изхода е предрешен, платено е на Пулев да симулира мотивация за победа, но да се остави да бъде победен. Само големи наивници могат да си мислят, че изхода от мача може да бъде оставен на случайността. Пулев ще спечели пари и признание и няма да бъде осакатен.

и без симулация и със симулация.. Пулев няма шанс

Хайде, чакаме удара на Кубрат за 200 000 000 лири.

Абе вие съвсем се побъркахте - нали затова е в този спорт - за пари. Какво значи продажник - та това му е професията - да бие, да го бият, да прави шоу и естествено насреща това си има цена. В кой век живеем? Всичко е пари, много ясно, че ще паднеш за 20 милиона, иначе просто няма да ти дадат да се биеш. Организаторите знаят, че ще спечелят след това 200 и са си вързали гащите. Всичко е бизнес. Няма продажници, няма предатели - има хора с бизнес мислене. Взимаш една сума и се биеш, и губиш или ще си чакаш вечно и няма да видиш и стотинка - пък бъди си колкото искаш патриот или там каквото решиш. Ако не вземе парите, просто няма да му дадат да се бие, то е ясно.

Кубрат се бие, защото от IBF принудиха Джошуа да защити титлата си, за която нашият е задължителен претендент. Имат си ранглиста и правила. Джошуа многократно се опита да избяга от двубоя, но тогава титлата щеше да бъде обявена за вакантна и Кубрат щеше пак да се бие за нея със следващия претендент. Джошуа си сме перките и се нави за боя, иначе нямаше да има обединителен мач с Фюри. Затова и казват, че Кубрат е само пречка пред него, защото няма как да го заобиколят. Ако можеха, нямаше да има бой изобщо. Кубрат не е интересен за тях. Между другото, къде е оня, дето все ревеше тука, че малко нямало да има?

ко съм на Кубрат ше го набия

Тоест - Мача с Кубрат Пулев е уговорен за Черното Тото ? Мечтая си Пулев да победи Джошуа , Мечтая си България да стане Световен Шампион по Футбол . Съвет - да не се излъжете да се Абонирате за да Гледате Мача Пулев Джошуа - ще се абонирате за 2 години с Измамници - ще ви начисляват всеки месец по 50 паудата такса .

де рва некъф онлайн ли

Глупости, не му се връзвайте на тоя. Dazn .com там се гледат боксови мачове и е само 1.99паунда на месец и когато искаш го спираш.

На Пулев му е платено да се бие колкото може, но задължително да загуби. Знам го от сигурен източник и парите не са малки. Няма страшно за 200-те милиона ;)

значи е продажник и бяха глупости всички обяснения в любов на България??

ми дано поне се бие добре и да направи шоу ама не от онова с глупостите да се плези на 1н крак . И в тоя ред на мисли на Анди Руис никой ли не му плати да загуби или той щот е пичага отеба парите и наби Джошуа на 1вата среща а на 2рата размисли и се ояде отпусна и се остави да го бият но все пак взе двойно повече пари от предвиденото и накара светъ да говори за него ....е Кубра що неможе да направи същото и да ги направи смешни с хипермильоните ими да промени бокса

Пулев няма да има време даже да се опули.

Нашият дано е тренирал в някоя Дюнерджийница - единственият начин да победиш срещу Джошуа/справка - Анди Руиз/: Дюнер тренировка: Рефлекси - 100 дюнера на час Сила - сутрин носиш агнета и го вдигаш на шиша Издръжливост и работа под напрежение - на 38 градуса пред скарата и печката трябва да работиш и извършваш прецизни движения с ръцете под напрежение, когато се потиш и те боли главата Това е ultimate подготовка, достойна за компилация стил Роки с песен от Криско "Напрао ги убивам".

туй ли ти роди главата!!? ми ти си по-злье от Кубрат .

и смятай дваж по-тъп от Кубрат е без да го е млатил някой у главата и без да е имал успех на световен ринг ...ами то Кубрат е гений ве ! Аз съм за Кубрат ! все пак ми е сънародник .

Удри Кобра,Удри! Това е the last chance! Удри!

.Заложих 1 000 лири и ще спеч еля 10 000. Пулев - в боклука!

къде е 10 коефицент

на черно

Коефициента за черньо е около 1.3, тоест като си заложил 1000 ще спечелиш 1300 общо с твоите 1000, а аз ти пожелавам да ги загубиш тези 1000

Продължаваме напред, продължаваме напред, продължаваме напред ......

Вече няма напред ,падне ли ще се бие вече в някои селски турнири ,но това няма значение хонорара му не се губи..

пак ли ве !!? дай по-ведро ! българи юнаци! нещо

Ето, човека си призна. Става въпрос за едни пари.

Дава 10% на Пулев и всичко се решава . Това вече са само пари в бокса, няма нищо реално.

е хем по-дребен, хем по лек ... от тук по 2-и закон на нютон, пулев ще му трябва по голямо F, , но тъй като M му е малко, трябва да разчита на по-голямо a , а пък а е свързана с голямо V върху малко t ! дали го има голямото V пулев , м? съмнявам се ... той не е от най-подвижните ... теоретически везните клонят към негъра!

чудно защо като бях в Англия и Холандия никои не ги нарича негри, обаче анонимно в интернет се прави на мъж. Толкова сте жалки, че няма на къде. И сега не се опитвай да ми доказваш, че си мъж...не си, ясен си ми.

този джошуа, не е ли дефакто негър, т.е. човек с черна кожа ?! аз не виждам нищо нередно тук ... пък ако някой се обижда, че е черен, значи на самият него не му харесва да е такъв ! негативната конотация си я създават самите негри ... защо жълтите в ази не се обиждат, или пък червените в америка ? ами що да се обиждат ... какъвто си такъв си ! черните имат предимство в една насока, белите в други, жълтите в трета и т.н... не виждам защо някой си се обижда на думата "негър" или "черен" ! е па да не е бял, по дяволите?

и все пак не ми отговори на въпроса, ясно цъкайте минуси ама защо ви е страх да говорите така по улиците. Каквито си искаш романи ми разпъвай и обяснения ама ти си анонимно лайно криещо се зад клавиатурата.

За съжаление масовия Българин е наследник на образа на Бай Ганьо и плюе и осмива всияко Българско постижение дори това да имаме претендент за световната титла и то в труден и мъжки спорт какъвто е бокса. Народа масово оплюва всичко Българско на пейката зад блока и на всеки ъгъл, а иска народните ни представители да милеят и мечтаят за всичко Българско. Е няма как.

на дух е плот на 142 годишната "вечна" благодарност, която дълбоко ментално е поставила един чатал , който не позволява главата да се надигне по-високо от нозете на коня !

, Къв плоТ, бе боклук, скрий се у горно надолнище!

Много бъркаш бридчет! Да имаш реална оценка на ситуацията и да плюещ са две различни неща! Няма никакъв смисъл от безпринципна подкрепа за някой само защото е Българин, само защото е Бълканец или само защото е руснак! Пулев е претендет по някакво щастливо стечение на обстоятелствата! Този човек няма силна и ярка победа над наистина топ боксьор! Това,че постоянно бълва патриотични фрази не го прави нищо повече от Сидеров, Каракчанов и прочие! Просто си е едно чалга кюфте, което ако спечели ще е само заради черни залози в които участва и щаба на Джошуа!

Пулев е претендент за световната титла и е ръсил кръв за това развявайки българския флаг след всяка победа, а ти си точно никой, че да пишеш глупости по негов адрес

А бе тъпако, Някой да се е опитвал да "оплюва" постиженията на нашите оперни певци, учени, поети и писатели, артисти... Болшинството българи, за разлика от чалгари като теб, оценяват правилно истинските постижения и качества на популярните си сънародници - дори и сред спортистите. Никой не би "оплюл" сестри Малееви (за разлика от Дришо напр.), Гунди или Котков (сравни с тъпаци като Стоичков, Лечков, Божинов, двамата Пеневи...), Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Калоян Махлянов и много други, които не са герои по чалготеки, крадци или мутри.

Всеки е плют от сополи като теб, какъв е що е нямаа значение. Виж Стоичков познат по целия свят как е оплюван у нас. Марш в дупката от която си изпълзял бай ганьо.

АКо Кобрата не го нокаутира, съдиите ще наклонят везните със сигурност към Джошуа. Точно заради тия 200 милиона. Всичко е бизнес. Нищо лично.

Ако след побоя и като му свалят гипса, се появи с нов Хамър, ще разбереш, как точно е била уредена срещата.

Точно мен да наречеш русофилистик, ахахаххаа! Тая дума аз я вкарах в тоя форум! :))))))

ехеее, стига бе. Щели да наклонят везните към Джошуа. Какъв реалист си? Преди да падне от Анди Руиз въобще не отваряхте дума за Джошуа, понеже беше непобедим нали. За вас всичко свързано с пари е конспирация, сигурно и голфа за вас е конспирация(заради милионите там). А да те питам, като не вярваш в абсолютно нищо тогава защо си правиш труда да влизаш в подобни сайтове. Да не си мазохист случайно. Не обичаш да те %$№! в г§$а, ама всеки ден се връщаш за още... ми така излиза не мислиш ли?