17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма много.

НЯМА ДА Е КАТО ТЪПА, КАТО МАЧЕ У ДЕРЕК.........

СВ.СВ. рАЕВ СЕ Е ИЗОКАЛ БЕЗ НЕГОВИЯ ПРОРОК-РЕВАЧ КИТИТУ.

Прав е Наско, няма да го бият като тъпан защото в А окръжна отборите не са чак толкова силни

Е, само с юнуши и то при положение, че те сами си плащат за школата не ни чака светло бъдеще. Ако школата е безплатна и играят редовно най-добрите, тогава е друга историята. А за спада в посещаемостта от последните десетина години може дълго да се говори. Една от причините е спорта по телевизията, съвременните отразявания с 20-30 камери (на запад) правят да усещаш, че все едно си на стадиона. Предполагам че и в други страни с по-слаби първенства е същото. Има и друго, например тук мачовете са безумно късно. Ако ида на мач на Левски от 8-9 вечерта, ще си тръгна към 22-23 часа, един час и нещо прибиране до нас - хайде няма нужда. Сега за да е удобно на телевизията, го направиха неудобно за хората. Направете мачовете от 5-6 следобед през лятото и есента и ще има хора.

Обикновено най-можещите ги слагат да оправят нещата, когато вече е късно, така че или да стане чудо или да не успеят и да ги сочат с пръст, че с право не са ги пуснали по-рано. Така е с всичко в тази държава, защото много се краде и се дава толеранс на крадците и ДС! Само ЦСКА!

Наздраве Наско!!!

Раев, спирай с тая мъка. Хвърляй кърпата и наесен към "А" окръжна. До Б група смятам, че ще добутате някак. След това не знам... Там най-вероятно ще ви порят яко..

Е, ся да не си кривим душата - аз също съм убеден, че в селските групи няма да ги бият като тъпан !

а кой ти каза, че ще играете в елита и през новото първенство??? С тези огромни дългове и никаква идея да ги връщате, вие, говедата от Гей-арена следва отдавна да сте в окръжните групи. Фалит и толкоз!!! Има ли най-сетне някой разумен човек в БФС да изхвърли обора на Гей-арена извън елита???

Тая статия я чета за трети ден в дир-а. Това новина ли е? Иначе ше ни бият като тъпани, защото тия двамата ще крадат каквото е останало и ще лъжат футболистите, че всичко ще се уреди.

Абе, "Левки" . . . важното е че ти добре си понатъпка джоба с парите на Дубаеца.

Насе,ще ви бият като барабани или като мачета от дирек ! Това да знаеш от мен !

Е ади няма да е като тъпан, ще е като маче у дирек.

Ще има лумпени. Кой нормален човек ще отиде със семейството си или с приятелите на мач, трябва да са поне 10 човека иначе не се знае?

В селските групи на 4 място звучи реалистично !

какъв силен човек е тоя бе, като почнете да пишете с гъзо си... Дееба и лайнарската редакция, дееба... Да се приключва тоя скапан отбор, да си ебават майката сички лакоми говняри. Който иска да играе - да играе като идеалист. И да си намери работа, за да се изхранва. Аматьорска требе да е лигата, за да разберат как се играе със сърце, а не с портфейл. Аре чупката!

Прав е - деца не трябва да се бият

ама наистина ще няма кой да бият и като тъпан и като маче у дирек . Натам върви работата май .

Абе, Атанасе, какво стана с боядисаната коса бе? И най-важното - кой те накара да се боядисваш? ЕБАТИ ИЗЛАГАЦИЯТА

Айде на бас че пак ще го съблекат Тоя път може и жена му да съблекат даже Левски е умрял, да арестуват тия дето са крали от там