Наско Сираков скочи на "уж левскарите", които правят интриги

Той също така призова феновете да купуват абонаментни карти за новия сезон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви пари този на „Джингиби Анадол Спорт“ няма да преведе, нито ще дойде повече в Булгаристан. УЕФА обаче пита, какво значи "Лиценз под условие" за отборите на "Баязид Подуяне" и Черно море. Някой си мисли в "Баязид Подуяне"и БФС, че ЕВРО 2020 ще спре проверките на лицензирането във федерациите ! След като ефбет не е вариант вече като Генерален спонсор за БФС, а само евентуално за спонсор с ограничени средства, то БФС няма как да преведе и спонсорски пари на „Джингиби Анадол Спорт“! Кочината от ГеЙарена е във ФАКТИЧЕСКИ ФАЛИТ, като дори с 3,5 милиона евро ще покрият САМО изостанали плащания !!!

Мачкай Насо камунягите! На прав път си!

Раев, какво става с банковата гаранция от Казан?

Закривай

уж шефове скочили на уж левскари.

Ебати Парцала сираков... 250мил...айсиктир ве Аз утре 500мил ще докарам...

Няма срам!

Добър за Българските, посредствен за Европейските стандарти футболист, Сираков успя успешно да се компроментира като “мениджър”! Преди години, когато Левски игра с Тампере квалификаци за Шампионската лига, Сираков замина на сафари някъде из Африка?! Преди около година Сираков определи Борисов като един от най- успешните Европейски лидери?! Това изказване бе направено по време когато България бе разтърсена от скандални снимки на Борисов, публикации в испанските медии за възможно участие в пране на пари на Борисов, телефонни записи в които Борисов използва изключително циничен и арогантен език (записи, отречени от Борисов но доказани от няколко американски лаборатории)! От няколко седмици Сираков говори за “ светло” бъдеще на Левски свързано с обещанията, най- вероятно, на Господин за един ден, а днес вече хленчи за помощ от феновете!

Купувайте карти - ще ви дават намаление в бъдещия мол :)

Миналата година излъга фенпвете да си дават парите за тез ментета дето взеха ,сегс пак ли ,фена трябва да е доста тъп да плаща заплати на някви тотални анониюмици и срещу това да получава едно нищо като прпдукт ,а те задълженията си стоят няма да се изпарят и хора с по 1 мач си търсят по 5-10 заплати ,синия фен ще купува карти да пшаща борчовете

"Дами и господа, добре дошли в театъра на абсурда! Мястото, където всеки може да се качи в едно рент-а-кар ферари с цвят черен, да изпуши някоя и друга шиша в Streetbar&Co, да потича за здраве из стълбището и паркинга на Милениума, да хапне някоя и друга Софийска баница и след това блажено да накриви вратовръзка, да изтегне фино краченце, показвайки чудновати боти посред лято и накрая да изпие някой и друг литър не каква да е, а зеолитна вода. Разбира се, студена! И разбира се - направо от бутилката! И всичко това докато си въобразява, че е мулти-милиардер със синя кръв, пратен и приеман като месия от някакво туземно простолюдие на другия край на света. И най-важното - всичко това БЕЗплатно! Някои от главните герои в този драматичен спектакъл са стари познайници на широката театрална публика: Нас Покера и Благo Джизъса (известен и като Белия Зъб), но има и нови лица като младата Джозефина Диксън. В основата на сюжета стоят 100-150-250, че и повече милиона долара или евро или квото там дойде, един мол и до него някакъв си там стадион на някакъв си там отбор, практикуващ странната за Америка игра "сокър". Очакват ви наистина незабравими вълнения, изненадваща кулминация и още по-неочаквана развръзка! Премиерата е в четвъртък, или най-късно в петък вечер, ако ли пък не - то другата сряда, но вие не сменяйте канала, както се казва, пардон театъра. Забавата е гарантирана! За вас го правим! Ако лъжем - милионер да станем, както обича да казва Нас Покера. Приятно гледане!"

Да си леФскар братко е Смях, че$т и чалми... Кой предаде Левски?

Милионите левскари у нас и по света знаят, - и този са го изпуснали от едно заведение !!!

Всеки който си купи абонамент ще получи снимка на Насраско. На г@за му, де.

Ама то трябва членски внос да се въведе. К'во му плащаш, по едни 19.14 лв на месец и готово. От няколко милиона всеки месец ... ще цъфне и ще върже отбора.

господин Сираков, да очакваме ли Шиши да налее едни 500 хил. лева , за да започнете шампионата. Тити каза, че ще вземете всякакви пари , така и така не меришат. А забравих, сметките му бяха блокирани. Но нали щкафчетата са пълни

Шкафчетата само за заплати няма да стигнат. Щото да си левскар братко е чест, но футболист да играе за чест е срам.