17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се издънихме преди голямо състезание.Тия хора във федерацията знаят ли кое е позволено и кое е разрешено да се дава на спортистите или се правят на ударени-ако номера мине добре,ако не спортистът е виновен никога шефовете,затова сме на това положение в целия спорт.Оствка на трениори и щефове.

Знаят - не знаят... Едно време бате им Славков в интервю по ТВ открито и без притеснение говореше как трябвало да използват развитата ни фармация, за да произвеждат още по-добтр допинг.

НЕ защитавам турчина, НО е ИДИОТСКО да му правят проверки ИЗВЪН състезания. . Всеки си има личен живот и може да се напие, извън състезания..... НЕ би трябвало да проверяват състезатели, извън времето на спортно събитие... Тия които проверяват са яно някакви МОШЕНИЦИ, чиновнци, които обикалят по света, БЕЗПЛАТНО и взимат заплати, да ходят да се заяждат с хората по цял свят..

Той да си се напива и люби кога и къде си иска ама да казва къде му е локацията.Такива са правилата.Ако не иска да го проверяват да е станал портиер в МОЛ.

Е много глупав.Като секи турчин и руснак.Винаги ги хващат!

Всички пияни треньори и шефове на федерации, всички допингирани спортисти - вън от спорта доживот и солидни санкции за уронване престижа на страната. Методите ни в спорта са по-зле от комунистическата ера!

Пращайте го в Турция! Няма да стане новия Сюлеманоглу, но поне няма да петни българския трикольор. Този спорт стана вече съвсем перверзен.

Без думи