17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май забравихме за онези 30000 проби, дето една чистачка потроши, без да иска!!! На краварите имам предвид. Те там с автомат чистят, да ги е@а!

Schilo

А бе на тия, нещо да не им са замърсени контейнерите, в които вземат пробите? Два положителни резултата във фигурното пързаляне и две различни субстанции, които по никакъв начин не влияят на възможностите на спортистките.

И още как!

Това означава, че е играла с положителна допинг проба с анаболен стероид, а Валиева беше чиста с положителен тест 2 нанограма/мл от декември и стана международен скандал защо е допусната, оставяме настрана, че я съсипаха психически пред цял свят. Някакви изявления и обяснения, дали ще има от МОК и WADA или вече не им е интересно.

Абе не бяха ли само руснаците дето употребяват допинг ?

Просто само те, като ги хванат, лъжат и мажат.

Някой як батко и е пръснал сливката.

а на тебе някой як батко ти е счупил главата от бой и ти е увредил сериозно мозъка. Няма друго обяснение за простотиите, които пишеш.

Фитнес-маняк.Добарсла му аптечката

Не е ли малко късно обявяването на този случай ,чак след закриването на Олимиадата.

Не четеш ли че пробата е взета на 18ти (вечерта след състезанието вероятно). Нормално е 2-3 дни да се обработва. Плюс ако има съмнение за наличие на забранено вещество, винаги се прави и потвърдителен тест на А пробата, което отнема още един ден поне.

Бах нещо мълчи.... като посран.

Важното е, че Американците са чисти.. като тенисистите братя Уилямс

А сестри Уашовски с какъв препарат са препарирани?