17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че Американците са чисти.. като тенисистите братя Уилямс

Бах нещо мълчи.... като посран.

А сестри Уашовски с какъв препарат са препарирани?

Не е ли малко късно обявяването на този случай ,чак след закриването на Олимиадата.

Фитнес-маняк.Добарсла му аптечката

Някой як батко и е пръснал сливката.

а на тебе някой як батко ти е счупил главата от бой и ти е увредил сериозно мозъка. Няма друго обяснение за простотиите, които пишеш.

Абе не бяха ли само руснаците дето употребяват допинг ?

Това означава, че е играла с положителна допинг проба с анаболен стероид, а Валиева беше чиста с положителен тест 2 нанограма/мл от декември и стана международен скандал защо е допусната, оставяме настрана, че я съсипаха психически пред цял свят. Някакви изявления и обяснения, дали ще има от МОК и WADA или вече не им е интересно.

Schilo

А бе на тия, нещо да не им са замърсени контейнерите, в които вземат пробите? Два положителни резултата във фигурното пързаляне и две различни субстанции, които по никакъв начин не влияят на възможностите на спортистките.

Май забравихме за онези 30000 проби, дето една чистачка потроши, без да иска!!! На краварите имам предвид. Те там с автомат чистят, да ги е@а!

И още как!

Просто само те, като ги хванат, лъжат и мажат.

Не четеш ли че пробата е взета на 18ти (вечерта след състезанието вероятно). Нормално е 2-3 дни да се обработва. Плюс ако има съмнение за наличие на забранено вещество, винаги се прави и потвърдителен тест на А пробата, което отнема още един ден поне.