Нов куриоз във футбола ни - съдия сам стана ВАР, преди още да сме въвели ВАР

Какво решение взе Никола Попов, защо го взе и за първи път ли му е да се оплита така?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички цесекари, литексари и Чавдар Етрополе: Еми няма волеви контакт т.е. няма дузпа. Вижда се много ясно от повторенията. Дали съдията е бил разубеден няма значение, но е хубаво да има ВАР за такива ситуации. За много по-сериозни ситуации не се свири дузпа та за това ли? Смешни сте, а че Левски е слаб това го знае цял един народ :).

Евроидиотите да кротуват! Ако не са съдиите, отдавна да са във Б група.

КЛАСИЧЕСКА 100% -ВА СИТУАЦИЯ ЗА ДУЗПА И РЕШЕНИЕТО НА 100% ТРЯБВА ДА Е ДУЗПА !!!!!!!!!! ДУЗПА ПРИДРУЖЕНА С ЖЪЛТ КАРТОН ЗА ВРАТАРЯ !!!!!!! ОСТАНАЛОТО СА ПРИСТРАСТИЯ ...

И с още по-огромни букви да го изхрачиш пак не ДУЗПА чорбарче и е пълна СИМУЛАЦИЯ!!!!

За всички ОСЛЕПЯЛИ тук да видят от камерата зад вратата как ВРАТАРЯТ ОТНАСЯ С ДЯСНОТО СИ КОЛЯНО КРАКЪТ НА НАПАДАТЕЛЯ!!! Като добавим, че топката продължава да е в краката на нападателя, СТА ПРОЦЕНТОВА ДУЗПА!!! Другото са фенски лакардии на все уж пренебрегваните, а всъщност мноооооого подпирани сини...

В интерес на истината съдията НЕ подкрепи с това решение "Левски", а ощети ЦСКА 1948. Така че, ако има конспирация не я търсете по линия на "Левски", те са толкова умрели, че точка повече или по-малко няма да променят нищо. По-скоро някой го е страх повечко от ЦСКА 1948, а сега всеки ще обвини "Левски", както се и оказва. Та съдията не дари точка, а открадна две.

Да бе, да отмениш дузпа минути преди края?! И зобщо не е подкрепа:))) Не, ама съвсееем нееее е!!! Смешко си:)))

Това е някаква хибридна война - все пак хибридни клубове играят някакъв хибриден фурбол, а хибридни търгаши са хибридни президенти.

What the f.... is VAR...........

Сега, да помислим логично. Дон Цеци оревал ли е фейса и жълтите сайтове? Ако да значи се чувства засегнат и понеже си е цесекар и в червата няма да мълчи на левскарите, т.е. мача ще се е играл на 100%. Обаче ако не е пуснал нито една сълза никъде, за мен означава само едно, че всичко е точно и с тоя мач си плаща, за да не отиде и той на дълга почивка в Дубай.

Решението на съдята е съвсем логично. Сесекарчето се хвана за крака, което беше явна симулация. Освентова съдята се усети, че нямаше скок с краката на вратаря към краката на нападателя и топката очевидно се отколони след докосване от вратаря и се удари в левият крак на играча отзад и остана на място безда да подмине вратаря.

Мрете в лай....на червени боклуци

Само от едно повторение ми се стори, че има дузпа, в интерес на истината... Но "решенията" на съдията в ситуацията бяха абсурдни, тоя е по-зле и от Сватбата...

За секунда се обърка съдията и забрави срещу кой отбор е тръгнал да свири дузпа. Но набързо осъзна какво ще му се случи, ако свири дузпа срещу "обора на народа", та се поправи.

От писанията на червеногъзото журналистче не разбрах има ли нарушение за дуспа или няма.

Интересно защо пак е замесена " Курвата на всички власти " и так 75 години

и едни евроидиоти пак са замесени.

Ами то си е откровенна симулация за жълт картон. Къде виждате дузпа ????

Сложи си очилата бе добитък.

Добитък но Рогат

Ти си ги тури , червенушко. И обясни как топката се отзова зад сесекара и промени пососката си.

:))))))))))))))изгрухтя свинята от кочината:)))))))))

Говедата му казаха, че ще се оплачат на боко и Пеев, и тоя се уплаши да даде дузпата...

А гнома от Ловеч КО рече по въпроса?

Не даде дузпа, защото Тити го заплаши, че ще се разреве

Купен съдия. Ще ги компенсира другия кръг. От сега е ясно, че поне два червени картона ще дадат на Етър. Още от съблекалните

Че вртарят Миколич спъна Митков ясно се вижда на повторението !!! Това нарушение си е за дузпа !!! Но при подаването май футболсиът на цска е в положение ная засада, не се вижда съвсем ясно ?! Обаче отмяната на решението не е на база "засада", а грешно решение на съдията !!! Нещо е повлияло, какво е то ?! Ще има ли разследване на БФС за този скандал ?!

Абсолютна симулация на червения....

НЯМА НИКАКВА ЗАСАДА ПРИ ПОДАВАНЕТО В АТАКА ...

Съдията е страхлив БОКЛУК !

Още от времето на комунизма, футболните съдии свирят и подпират футболният отбор Левски СФ.! А този съдия, повече никога не трябва да свири футболни срещи!!

В края на 80-те помня пак отменена дузпа срещу подуенци. Свириха ни една пред сектор Г на Нацiоналния и докато нашите се гласеха да бият, говедата се накачулиха върху съдията като гладни циганета и оня балък я отмени..

Абсолютна дузпа.. вратаря с коляно отнесе опорния крак на играча така, че чак чимове се разхвърчаха във въздуха. От камерата зад вратата се вижда най-добре.

Имало ли е дузпа или не, наистина е много трудно да се прецени: един съдия ми каза че няма, друг че има. Аз не се наемам да твърдя едното или другото, а не е и толкова важно. За мен този съдия много отдавна се е компрометирал тотално: почти няма мач в който да не стане действащо лице (т.е да го ос.ре). В Европа отдавна са го разкрили и не му дават наряди, обаче у нас, най вече заради това на кой е син, не смеят да го пипнат. P.S. Още от петък се знаеше как точно ще завърши тоя мач, така че с дузпа или не, нямаше да промени крайния изход.

Цялата работа е че Уефски са трагични и ако бяха дали дузпата на ЦСКА 1948 (а дузпа имаше и се вижда с просто око стига човек да не е надрусан и със сини очила) тогава Левски щеше почти сигурно да остане с 0 точки актив от този мач, а това да задълбочи още повече мизерното им състояние и да увеличи шансовете им да се запътят към дъното. Реверансите и подпирането на Подуене започват много от рано и вече дразнят яко.

Имаше чиста дузпа след като вратарят на сините хвана за крака играча на ЦСКА 1948 и вратарят трябваше да получи картон за това нарушение.Явно,че съдията се изплаши от играчите на Левски и направи нещо невиждано-отмени решението си за дузпа.

Дузпа няма, а тоя палячо защо се оплете, само той си знае!

На повторенията се видя, че дузпа действително няма. Обаче съдията къде гледа повторенията, при това за няколко секунди? :D

Чиста дузпа,след като се видя как вратарят хваща играча на ЦСКА за крака.

Най-добре е да играят компютърната игра ФИФА 21. Там съдийството е безгрешно.