17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам си стария КЕШ!!!

УЕФА УБИВА МАЛКИТЕ ОТБОРИ? ГАКА ЛИ?!?!?!?!? НВИТО СТОТИНКА ОТ МЕН ЗА ТОЗ ТУРНИР. ДА ИМ ГЛЕДАМ МАЧОВЕТЕ И ПЕКЛАМИТЕ? не,благодаря, но не. Оз па ше ги убивам с безразличие, маймуни мръсни.

Кинтите на 1во място...

Значи да ме прощават ама аз разбирам като се каже Шампионска лига и в нея да играят само шампионите на всички страни в Европа, а не и третия, петия и петнайстия в Англия примерно щото имали някакви успехи и много фенове и преди 50 години един път спечелили нещо. То по тая логика всеки отбор печелил турнира или този преди него заслужава да има място. Олимпик Марсилия, Цървена звезда, Стяуа Букурещ, Нотингам Форест все заслужават гарантирано място. Да ги оставят да си играят там 20-те най-големи отбора по 50 мача един срешу друг всеки сезон и до втръсване, а другите отбори от Европа да си правят нов турнир и да видим каква ще е гледаемостта. Мен лично ми е писнало да гледам Ман Шити, ботушарите от Юнайтед, трагичния Реал или фалиралата Барса да играят един срешу друг по 10 пъти в годината за всякакви купи и турнири. Иска ми се да гледам по-непретенциозни отбори, които обаче са мотивирани да изритат от пиедестала големите. Понякога това се случва и обезателно води до финансови трагедии в големите клубове. Именно това е зора им, че може да загубят пари. Никой играч не трябва да струва повече от 5-10 млн. евро. Всичко друго е безумие и яко пране на пари. УЕФА да вземе да се заеме с тоя въпрос, а не само да огажда на големите.

При тези условия е редно да смени името на шампионата и статистика да се води от сега. Не може да се сравняват коренно различни турнири. Парите убиват бавно и сигурно футбола.

Браво! За пореден път - бедните да го дух*т! ....алчността ще съсипе всичко нормално...

Егаси! Що направо не обявят търг за купата и твае.

То футбол отдавна няма има само парииииииииииииии

TwinDaddy

Да питам тогава що гледате комерсиален футбол? Аматьорски първенства колкото щеш, там парите не играят. Не е като да няма избор.

Въпроса е че парите играят и под масата. Да не говорим за жребиите с топли и студени топки за да могат да избират желани съперници. И да добавя футбол отдавна не гледам.

Парите убиха футбола. Големите отбори ще лапат пари а за малките нищо.