17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо толкова кал , защото толкова злост .? Трябва ли да се нервим че най обичания Бг футболен клуб излиза от тинята . Дано се получи нещо с този спонсор . Само трибуната да завършат даже и Левски да фалира пак е в пози роду .

Австрийска....ха ха 99% от червените пари са във фирми регистрирани в Австрия. Дори имахме и заводи там с държавно участие на Н Р България, сега частни

за какво им е на говедата козирка и нови седалки, след като съвсем скоро ще започнат първенството в окръжната група... Няма да има повече реверанси от БФС, защото УЕФА ще им покаже червения картон още преди Коледа. Няма как, с над 35 млн дълт, с неплатен ДДС 6 години, с безхаберно трупане на нови задължения, да продължават спокойно да мучат в обора на Гейарена... Това е цинично пренебрегване на всякакъв феър-плей!!!

Да, ще се ангажира, но това не значи, че ще я довърши! Пудели, смешници, семкари!

Щрабаг в Европа и света е много реномирана фирма.В България явно само името е на Щрабаг а другото е тиня.Очаквам скоро да почнат да печелят повече обществени поръчки и в крайна сметка ние да платим с нашите данъци на говедата трибуната и ''спонсорския договор''.

Нали за това стават спонсори, защото са накарани насила ! Иначе няма поръчки!

Както платихте на крадливия гел стадиончето в Рейзиград..ха.ха...

Снощи Леефски с кой ивропейски одбор игра? За идин преятел питам.

Манчестър, Бацооа маала.

Договор с нулева икономическа логика, което навежда на мисълта за намеса отгоре.. Какво ще рекламира Щрабаг на Герена? Спринцовки.. или тубички Кале може би?

Какви са тези смешни пари? Няма да стигнат само за пури за Насо Гъзо!

насо раев не пуши, само смуче.

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Нищо общо с властта и Шиши. Колко ли милиони ще са този път загубите за данъкоплатците. Предният път бяха 700 милиона, за да превежда ВБ 24 милиона на година към Герена.

Смени хаповете бе кретен!!!!

Крайно време е българският футбол да се изчисти от едни и същи мутри и подставени фирми, за да се върне играта и хората по трибуните.

Ясно е сега какво ще стане. Фирмата спонсор "случайно" ще спечели маса поръчки за нови пътища из страната. Добре познатия начин за назначаване на спонсори на футболни отбори с държавни пари, който Боко практикува отдавна

Колкото Обама е американец Ха ха ха ха Дебелото са го натиснали че иначе уефски отива в изгнание... Кой ще праща дълговете обаче не е ясно От бизнес гледна точка това е безумие да нариваш там където дължат 20 млн и лихви Нема начин да е доброволно смешно е...