17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате Венци, това е началото на края на твоята кариера във футбола! Бягат ти футболистите, реферите не те ебават за нищо, футболната централа не те бръсне за нищо! Взимай пенсия и Гърция! И чак обиден? Преиграва!

Докато такива екземпляри не само ръководят в Българския футбол, но са и фактор в него, ще затъваме все повече

Този прилича на 120 годишна костенурка, а и мисленето му е такова...

Русия била, бяла държава!? А бре Венци ти освен в Москва ,бил ли си другаде.

От такива мутри, като този българският футбол е на дъното.

Добре се е отървало момчето... От Унгария са му по-добри шансовете за голям футбол...

И Стефанов се правеше на велик постоянно лаеше по други адрези плачеше на чужди гробища но му го забодоха Тарикат не писка Сега да си затвори плювалника и да си седи кротко

Тази гнусна мутра Венци е свършен също като мутрата Борисов Пулев и всички останали мутри на прехода.

Вие пък толкова ли не стопляте какво става? На Карабельов се разпадна продажбата в Русия преди половин година. Той е обвинил Венци за това. Скарали са се и оттогава са в натегнати отношения. Венци се е мъчил, да го приклещи за нов договор, ама Карабельов непрекъснато е бягал по тъч линията и е отказвал да подпише. Уж до последно е имало спор за парите. И в последния момент Карабельов си е уредил през агента нов клуб. За Славия няма трансферна сума и губи много пари. Самата трансферна сума автоматично става много по-ниска и си я поделят Карабельов и агента му. За това реве Венци. Ама в другите клубове, като не се разберат за сумите по нов договор, треньора забива футболиста на пейката да си почива. Да размисля с месеци ако ще, ама на гладен стомах. Позната практика.

Тази ситуация идеално показва защо футболът ни е на мястото на което е.Първо бат Венци явно не знае че навсякъде футболисти на които им изтичат договорите или се продават преди да изтече или се удължават поне 6 месеца преди да изтече за да може клубът да получи трансферна сума.И това президент на клуб който е от 25 години във футбола че даже и е ръководител в БФС тоест прави стратегията за развитие на футбола.Но той си е мислил аз сега трябва да му предложа по-добри условия за да си го удължи пък нали съм пич само с приказки ще го баламосам пък ако трябва и ще го сплаша и готова работата.Второ казва-питах го какво правим и той не ми каза нищо конкретно.Такива разговори не се водят между играч и ръководство а между мениджърът на играча и ръководството.Трето мисля си след като е толкова засегнат при положение че реално юридически няма никакво основание да е засегнат дали пък няма и нещо друго.Примерно да е пробутвал футболистът в националния по втория начин за да му вземе повече пари и уговорката да е била аз те пращам там пък после ти преподписваш и те трансферирам и малкия да го е прекарал.Ако е така това пък би било дъното.При всички варианти Венци като говори само дискредитира себе си.

Къде си бе, петнист педераст?

То, пък, баси драмата за някой, който го налагаха в национала, само да вземе Венци пари от продажбата... А беше най-некадърния от всички некадърници там, което също по свой начин си е постижение...

Ти ли говориш за морал бе лоен тулуп ?

Тулуп, ми той свободен агент, ма :)

Мутра русофил. Избягало е момчето на запад като едно време.

Отдавна трябваше някой да го гръмне тоа мръсен комунист.

Ами ако е вярно постъпил е грозно . Ние българите много бързо забравяме ако някой ни направи добро .

Момчето му е казвало, че иска да играе в ЕС, той му е обяснявал колко пари може да изкара в Русия. Явно дълго са вървели такива убеждавания, как пък не му светна на Стефанов, че трябва да се съобраз с играча?

Венцо какъв боклук е....

Ти ли ще говориш за морал бре, сланина долна!!!

Всичко е законно, обаче преподобния Венци бул обиден. А бе я иди се застреляй! Фитболистите да не са ти роби до живот бе! Щом не е незаконно си е негова работа какво ще прави! Заради такива като теб, Венци, футбола ни е на такова дередже!

Венци. Ти от години си "капацитет" основно за бакиите на другите. Кого ли не коментира: То ня бяха Левски, ЦСКА, Лудогорец, нац отбор. Нямаше спирка. С едни и същи "остроумни" лафове от селски вечеринки. Оказа се, чичо Венци, че бакиите в твоята кочинка са май най-зле. Чичо Венци, всичко на тоя свят се връща. Бъди жив и здрав

Кой е тоя Венци ? Фактор в БГ футбола или човека се взема на сериозно ! Много компетенция в тая мазна консистенция !

До като тази бивша мутра е още в Славия този отбор няма да прогресира

понятие "бивша мутра" няма.

На кой млад човек му се живее в Русия,при положение че имаш възможност да играешв Европа?!

А ти колко години си живял в Русия? Или само разчиташ на братската "западна пропаганда"?

Като гледам "пълчищата" от българи, които са се засилили да живеят в Русия...свят ми се завива. То поне да има да питам един поне дали е доволен от живота в МАсква поне, ама няма.

Отвори гугъл мапс и разгледай Русия друже. В повечето градове извън туристическата част изглеждат като България през 90-те години. Имам познати от смесени бракове, които след като посетиха родните места на родителя си дадоха дума никога да не ходят там. Едно момиче каза, че нашия град (обикновен 30 хиляден с дупки по улиците и разбити тротоари) е в пъти по-хубав от града на майка и в подмосковието.

10 години. За нищо не съжжалявам в живота си. Но тези 10 години и 20 години в България се оказаха особено важни за да мога да оценя какво значи да живееш в бяла страна. И защо няма да живея с Русия и в България ходя само да видя роднини и приятели. Момчето е 100% право. Без да си живял и постигнал нещо в една свободна страна с възможности просто няма да можеш да разбереш за какво то говоря.

Ми да ти кажа, за всеки млад мъж Русия е интересно и необходимо преживяване. Нямам в предвид само рускините, просто страната е огромна, Москва има повече население от цяла България и мащабите са други. А и те се държат добре към нас. Живяла съм и съм работила две години в Москва и при възможност пак бих отишла.

Ама много си прос. Това накратко.

Мутро проста, като не си му предложил договор а искаш да го изтъргуваш, поне да му беше предложил ду....

Венци е икономисал от адвокати- не може ако има добър договор да му се случат тези простотии...

Като отглеждате тъпи селски марули, какво очаквате.

На кого му се живее в Русия бе другарю Стефанов.По-добре с по-малко но в бяла държава.Те самите руснаци се чудят как да се изнесат от Русия(особенно младите рускини) та на какво отгоре млад човек живеещ в ЕС да се забие в Азия.

Бат Венци, къде дрема преди 6 месеца до сега, да не му подновиш договора? Или сега се сети. че е изтекъл? че, тоя футболист е глупак, спор няма, но в случая има и втори глупак, че и повече...

Не му дал договор до Декември и го били предали? Венци много си прост ама се мислиш за тарикат. Е , сега ти показаха , че не си! Духай супата!

Страх те е да си напишеш нещо името под статията... МИШОК.

няма да му простят предателството вервайте ми....

Това е типична ситуация за Бг бизнесмен.Ще се научат...някой ден.

Венци! А защо не сключи договор с момчето? Щото се плаща, нали! Искаш паричките само за теб. В този път номера не мина. Кажи мутрите над теб да продават отбора или го закривай! А то какво да продадеш, то нищо не струва!

А ми на Янис не му се играе в Б група. А то точно това очаква Слабия наесен! Пържолите свършиха Бат Венци. Както и твоите глупости. Наесен никой няма и да ти слуша тъпотиите!

викаш не е важно да е бяла държава а хладилника... то и тук така - не е важно да си в бял клуб (бял не значи с бели фланелки), а хладилника... хладилника бай гъзенци съсипа футбола, хладилника! гледаме лудогорес и царско сельо и преглъщаме обидата която мафията ни нанесе... гледаме ли? аз не ги гледам... гледам само белите отбори, много от които са и във втора, даже и в трета лига... първа лига не е атрактивна, но хладилника му е майката!

нещо не си в час

То па един играч....Сигурен съм че който и да е от старшата ще се справи не по зле от него!

Като му е бил като син да му е предложил договор и да му плаща по 20 евра на месец. След това да го продава където иска и срещу каквато сума иска. Аман от пишман "бизнесмени" дето искат да те изклатят без пари, а след като не си съгласен обясняват колко били обидени. Договора е за това двете страни да са доволни.

Славия се запътила към Б група. Още момчета ще си намерят отбори зад гърба на чича ви Венци.

На чичо Венци сякаш някой му е бръкнал с пръст отзад. Обиден бил... Заначи Венци, чий сега. Пускаш студената вода и чакаш хубаво да се източи, сипваш си една чаша и я изпиваш на екс. Айде живи и здрави и весели празници.

Венци ай стига си пищял като девственица. Щом момчетата ти толкова много те "обичат", че дори не смеят да ти кажат, че искат да се отърват от твоето бащинство си направи извода що за президент си. Ако не знаеш как да продаваш добрите си футболисти и още по-лошо, ако си мислиш, че те са твоя стока за продан и ти решаваш кога и на кой да ги продадеш, явно не ставаш за тая работа. Бил обиден, бил разочарован, смешно и ако продължава така ще стане жалко.

Ама нали Орбан е мекере на Путин, да не му направи сечено на нашия?

Ех бат Венци, така е днешната младеж - неблагодарна, мисли само за себе си. Както каза навремето Владимир Владимирович - умея да прощавам, но не всичко. Не прощавам предателството.

Венци ми ти що си го оставил без договор бре.... Ако е ключов играч пусни му договор през Септвември още...

Кога Венци реве е песен за моите уши.

Щом му е свършил договора значи е свободен играч. Някои хора във футбола още не разбират как работи пазара. Като е бил ценен е трябвало да му предложат нов договор. Аматьори са началниците.

Жалко, че не са 90-те да му счупят краката някъде :)

Защо да му чупят краката?Нали това са големи бизнесмени.Къде са бляли имат актив като този играч струващ примерно милион евро.И знаят че активът се обезцнява след няколко месеца.Защо не са направили нужното да го задържат щом е отишъл в Унгария за 8000 евро спокойно можеше Венци да му предложи тази заплата в Славия и лятото да го трансферира за 200 000 с печалба от 150 000 а сега ще пие една студена вода.Само с приказки не става.

Жалкото е, че ти си заклещен в 90-те и ще си умреш в тех.

Да бе.Изтича му договорът,той е национал и капитан на отбора.При такива положения преговорите се стартират най-малко 6 месеца преди изтичане на договора а не после да се реве като мечка-ох майко такова предателство не очаквах,оле,мале.Славия е трябвало да му предложи 5-6 хиляди евро заплата за да си удължи договора и така да може да го трансферира и да вземе добри пари.Само че Венци гледал да мине тънко а сега ползва такива публични обиди.Изтече ли му договора?Изтече.Има ли право да си търси сам отбор?Има.