17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имайте малко срам и не се обаждайте, когато става дума за регистрация, дългове, нови заеми и далавери! Вие сте шампиони по тази дейност. Имате над 40 млн дълг, който не се обслужва, имате вече над 7 години неплатени ДДС, имате нови задължения, имате и сключени нови договори с нови говеда в обора на Гейарена, които нито са обезпечени, нито отговарят на феър плей!!! И в тази тежка за Гейарена ситуация е по-добре да си траете, защото от УЕФА вече ви гледат под микроскоп, и въпреки чадъра на БФС, който ви пази в сенчестата част на родното първенство, съвсем скоро ще има сериозни санкции за вас, дори изхвърляне в зоните, така както е по закон!!!

Връщме името и готово!.... А един мармот, завива шоколада....Хахахаа! А УЕФА питахте ли? Нали за пред тях сте Литекс?!

premenil se ilia gleda se pak u tia

Лайнаров поискал да си смени името на Говнаров.

Само ако знаехме, че след 2016 г. ще се стигне до това уникално признание от Евроидиотите на славния и велик ЦСКА с всичките му успехи, които дотогава постоянно ги омаловажаваха и злобееха от завист – постоянно да ни казват какво е ЦСКА и да обръщат несравнимо по-малко внимание на техния ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, дори и около празника за Васил Левски, чието име са откраднали и присвоили като македонците. Че това не е ли най-грандиозното за нас и дебилно за тях цялостно признаване на Великия ЦСКА от синята сволоч!!!!

Активи за 6,1 милиона евро са концентрирани във фирмата “Лира Инвестмънт” (Lira Investments S.A.), чийто краен собственик е политикът Александър Томов. Фирмата е известна като бивш собственик на акциите на ЦСКА и кредитор на клуба. Захранването на люксембургските сметки е ставало с финансови инжекции за милиони от Томов. Пред Биволъ Александър Томов разясни, че парите идвали от заеми и хонорари получени от китайския милиардер Стивън Ло, който по този начин помагал на ЦСКА, но впоследствие Бойко Борисов го принудил да изостави клуба. Но освен за финансиране на ЦСКА, люксембургската структура е служила и за имотни врътки в полза на самия Томов, показа нашето проучване.

Докато това ЦСКА - София не изплати и последната дължима стотинка на хилядите завлечени с пари, не може морално да претендира за наследник на истинското ЦСКА АД. Да не говорим, че юридически това е невъзможно и твърде късно.

Тогава какво да кажат ЕВроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, които имат много повече неизплатени задължения - като се започне от НАП , през построения от властта сектор, та до Хубчев - само три от безбройните завличания Те докато не изплатят и последната стотинка какво морално право имат да ползват името на открадната като мекаедонците свята личност.

Няма лошо който иска да подкрепя това ЦСКА - София с тире, или без тире. Но това не е истинското ЦСКА, което бе фалирано от сегашните собственици на новото ЦСКА. Не може да твърдиш , че този отбор е автентичния ЦСКА АД и в същото време да водиш дела официално в УЕФА , че този тийм сега е наследник на Литекс.

Гриша Ганчев никога няма да остави ЦСКА! Това му е алибито ЦСКА и публиката , за да не влезе в затвора заедно със сина му за далавери източване на ДДС, мокри поръчки и яко шмъркане. Това ще му се случи и ако не построи стадиона с крадените пари.

Целият този цирк е целенасочен удар срещу ГЕРБ и Борисов. От една страна Черепа изпраща срещу заплащане агитката на Левски София Запад на провокации срещу управляващите, а от друга страна Ганчев настройва привържениците на ЦСКА пак срещу Борисов предизборно. И двамата олигарси са за затвора до живот за кражби, мокри поръчки и какво ли не.

Догодина се кръстете Манчестър Юнайтед... То ако ставаше така...

Най-накрая сме кърпачев/София/ да ни е честити оранжеви хармейци

Маллее, сега Евроидиотите окончателно ще подивеят от завист, злоба и безсилие. От ставане до лягане кошмарните четири букви не могат да им излязат от изтерааните евроидиотски гъзчета и са принудени в търсене на облекчение постоянно да казват, че това в гъзчетата им не е ЦСКА:)))

Какъв "чорбар" можеш да бъдеш, след като нито ти, нито тирето сте свързани с армията, няма и никакви изгледи да се свържете занапред. По ще ти прилича да се припознаеш като "захаробар". Пък и си свикнал с припознаването.

I,m sorry, но трябва да бъда по-точен: не "захаробар" , а "шербетар" !

Само ако знаехме, че след 2016 г. ще се стигне до това уникално признание от Евроидиотите на славния и велик ЦСКА с всичките му успехи, които дотогава постоянно ги омаловажаваха и злобееха от завист – постоянно да ни казват какво е ЦСКА и да обръщат несравнимо по-малко внимание на техния ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, дори и около празника за Васил Левски, чието име са откраднали и присвоили като македонците. Че това не е ли най-грандиозното за нас и дебилно за тях цялостно признаване на Великия ЦСКА от синята сволоч!!!!

Името се сменя ,ментето остава!!!

Сега остава да ги направите и подполковници, за да е пълен цирка.

Сега и уефски трябва да смени името си! Подходящо ново име е : Уефски - тиквяне!

ЦСКА отдавна фалира и не съществува.Това е някакъв псевдо сбиротак от Литекс и някакъв селски отбор.Няма как да носиш чуждо име на фалирало дружество.Като искаш-плащаш дълговете и го носиш.Ако ли пък не-измисляш си друго, Подходящо ще е червен боклук например.И спонсор да им бъде завода за боклук заедно с крематориума.

Завод за боклук е майка ти- лапа сперма на килограм и виж какви боклуци като теб сере.

Бе направо да си върнат оригиналното име Литекс. Опааа, то сега е заето. Значи остава Чавдар - Етрополе. Гришата изклати припознавачите и сега ги захвърли като използван .......

Бате Гриша, бъди мъж, на думата си дръж! Ако си де.....