17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съм съгласен Мбапе се примами от парите

Ааааа, всички, които сте против Мадрид, моля, думкайте се самостоятелно, включително и злобния кюрд от Литекс!

И всички смешници от Реал Мадрид се включиха в тъпотията!!! Я да видим сега кой започна тази лудост за огромните суми за футболисти?! Първо Англия и после Реал и Барселона им пригласяха! Тогава не ви пречеше?! Ей смешници млъкнете бе?! Кой тръгна да прави лигата за богатите?! Кой? Кой?!

Млъкни бе селяк

600 милиона за заплати.. То в България се дават по-малко пари за заплати май. Прости хора с пари бол. Като искат да плащат на ритнитопковци

Развитието му се вижда в големите мачове-доста е зле. Иначе има талант и физика, но френското първенство е безмислица някаква.

Не виждам нищо фатално. Винаги ще има галактически богати отбори и някой Шериф Тираспол да им натрие муцуните. И Лудогорец щяха да им хванат поне равен, ако не беше съдията и актьора Роналдо (без да омаловажавам таланта му по принцип). Да са живи и здрави - да печелят милионите. В крайна сметка освен индивидуални качества, нужни са и отборни, нужно е и тактика, и дисциплина, за да се получи.

Страшен коментар! Не мога да ти хванем логиката!?!?! Какъв Шериф Тираспол, какви делиорманци, какъв Мбапе!?!??

Визирам Шериф Тираспол, които посрамиха Реал насред Бернабеу. Надявам се, няма нужда да казвам какъв е бюджетът им, сравнен с галактическите? Връзката с Мбапе е тази, че Реал беше основен кандидат за подписа му, освен ПСЖ. Делиорманци също се справиха доста добре срещу галактическия Реал като загубиха благодарение на актьорските способности на Роналдо и леко рамо от съдията.

Като са бедни Реал, да не си пъхат пръстчето между зъбните колела! Бяха наточили зъби да го вземат безплатно! Техният залез започва! Тази година бяха късметлии! И Левски София скача срещу великата несправедливост Реал да обира най добрите, ама на кой му дреме?

Абе шефът на Ла лига за какво точно реве като се знае какви пари пръска Реал. Да си играят с испански футболисти като са толкова принципни.

пръска Реал - наясно ли си какви са спрямо другите грандове в последните няколко години? Наясно ли си как е формиран бюджетът на Реал и този на ПСЖ - кой от двата тима има фиктивни спонсорски договори с компании от или директно с Катар? По логиката на какво 23г. учил-недоучил футболист ще има думата за избор на играчи и треньор - да кажем, че тук може да кара и по усет и инстинкт и да е полезен за някои неща, но за спортен директор? Това преподписване показва посоката, в която клубове като ПСЖ ще докарат футбола - нещо като НБА, където за някои играчи всичко е позволено - Кралицата визирам, защото само с пари задържат топ футболистите, а те от поколение на поколение ще искат все повече и ще имат най-различни прищевки. Освен Сити и ПСЖ, тук вече ще се намесва и Нюкасъл, зад който ще стоят още повече средства и само границите на егото ще решават колко от тях да влязат в употреба. Да видим докъде ще го докарат ПСЖ с политиката да пълнят със звезди без никакви химия между тях тима си, а половината играчи на терена да са притурка за Неймар, Мбапе и Меси.

Всички изкривявания се изправят от природата. Тя не търпи деформации. Накрая или катарците ще избягат от ПСЖ и те ще се разпаднат или ще почнат да губят и ще започнат да търсят виновния. След като мбапе-то вече има думата виновен ще е винаги треньора. Иначе тоз хубавец ще се развие добре финансово, но откъм купи в Европа ще има да ги гледа само отстрани.

Да те искат Ливърпул и Реал Мадрид и да преподпишеш с ПСЖ... Няма нищо друго освен пари вече, той можеше да стане най-добрия футболист на следващото десетилетие, обаче забрави...

Оф, добре, че си остава в Париж. В Реал само, напрежение ще внесе пък и има едно френско камиларче с което трудно ще се разберат.

Мадрид няма нужда от меркантилни дебили! Този никога няма да спечели Шампионската лига..... Hala Madrid! Преди време мангалите Йозил, Ди Мария и Кедира претендираха да получават заплата като Роналдо, но Перес ги изгони. Така, че и за този вече е затворена вратата към Реал.

Е да де да правим "галактикос" с огромни суми може, но да ни откаже Мбапе заради пари в ПСЖ не може.

На холандски гъбки ли сте? Брайтнер, Щилике и Гюнтер Нетцер са били в Мадрид заради мангизи или заради престижа?!?!? Познай?!?!? Дай си зор и прочети обективната футболна история!!!!

Да, те в Реал винаги са играли самаряни, никога не е имало и няма "меркантилни дебили". Реал е най-циркаджийския и маркетингов все по-малко футболен отбор в света, ПСЖ го доближават де, но Реал от 20г са май-голямата обида към футбола! А най-добрия им играч е флоремтино Перес, който започва да звъни в 90 -тата мин., та ги измъква тия палячовци :)

Явно Художествената гимнастика ти е хобито.... а не футбола. Виж годишните заплати в Реал и ги сравни с арабските милиарди.....! В Мадрид получават в пъти по- малко в сравнение със Сити, Париж и други..... Въпрос на чест и привилегия е да играеш за Мадрид!!!!!!

Кой може да си позволи Меси да му е асистент?

Не харесвам Реал, но подобна сделка е пълна трагедия. Това показва, че футболът отдавна не върви в правилната посока и че всичко е пари.

А те Реал вземат без пари и плащат минимални заплати. Намери с кой да правиш сравнение.