17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В целия свят всички значими събития са се превърнали в реклама на н И г ъ р и т е ....сякаш всичко трябва да се оцигани

Нов театър - Олимпиада. Важното е да продължат с натрапването на лъжата за ковида. Шибани богати идиоти.

Фармацевтичната кампания спечелила най-много медоли ще придобие провото да снабдява с ваксини през следващия олимпийски цикъл.

Бранимира Маркова е хероинова наркоманка и наркотрафикантка.

100% сигурните ни медали са 2 от щангите един сребърен и един бронзов и един при ансаблъла сребърен или бронзов. Аз обаче все се надявам някой от борбата или бокса да разплаче цяла България като чуем химна българското знаме най-високо.Успех на всички направете ни горди с вас.

Поклон за тези, които излезнаха без наморници!

"излезнаха"? Ти от кое село си? Поф намотдници маски ли визираш дебил нещастен

Ей отворко, от къдъ си ти?

Гад нещастна ИТН. Гади ми се от такива като теб. Гадове

И защо китайските боклуци са на олимпиадата? На прасни стадиони. Иначе този път двама знаменосци от двата пола, на следващата ще са трима , от трите пола!

Половете са минимум 64! Това са марксистките директиви!

по-жалко от това глобалистко сборище наречено Олимпиадане съм виждал

Церемонията , хем беше вълнуващо , хем тъжно от празния стадион . Тази гадна зараза съсипа всички и всичко. Не е важно дали този вирус е природен или изкуствено създаден, по важно е , че олимпийският комитет не наложи забрана за участие на Китай. Разбирам идеята на олимпийските игри , но при тоз геноцид това би било правилната санкция. Успех на наши спортисти!

Нашият виден футболист, тенисист и каратист, който и без тва си даде отвод от парламента, що не отиде да ни представлява на игрите? Или си има достатъчно злато?;)

Имам забележка към коментаторката по БНТ1 - добре е от време на време да замлъква и да ни даде шанс да чуем какво се случва - музика, степ, речи, каквото и да е. През цялото време само превъзбудените й коментари се чуваха.

е Олимпийски спорт или не?!

За майка ти ще го направят.

Нов олимпийски спорт - чиърлинг... разбирай мажоретки. От следващите игри ще въведат и чекиджийство - кой ще хвърли семето най-далече!

Успех на нашите! Но не се надявам на много. Не че нашите не могат, но в Олимпиадите има толкова корупция, че даже ФИФА им завижда.

ни като се върне, дали ще ги сложат под 14 дневна карантина - съмнявам се!

Най-после добре и стилно изглеждаща делегация. Дрехите ни бяха на ниво, за разлика от предишни години.

бяха като просяци с уханска чума!

Комунистите превзеха и Олимпийски игри...

На европейското първенство по футбол всички стадиони бяха претъпкани,а на олимпиадата какво става???? Всичко е политика!

По-жалко откриване на каквото и да е спортно събитие не бях гледал. Празен стадион, жалка театрална хореография, всички задължително маскирани (трябва да се държи на пропагандата , че има пандемия) , изключителна обида към спортистите да се състезават без публика, разбира се, ама разбира се Русия трябва да бъде ощетена и подиграна и да ѝ се отнемат всички опознавателни знаци. Жалка пародия на събитие е това.

Кво жалко откриване бе смешник

По жалко и във фантазиите си не мога да измисля.

Не, благодаря!

Спорта е за феновете, да пуснат фенове на поне 50% от капацитета

Първата олимпиада която няма да гледам. Хленчещи,коленичещи,мрънкащи същества с лична драма.....не благодаря.

играха степ върху тезгях, ... айсиктер, най грозното откриване в историята на Олимпиадата

Япония е възхитителна страна. Хората, природата, културата, традициите - всичко е уникално. Няма съмнение, че ще се справят с организацията. Дано олимпиадата се проведе спокойно и да донесе надежда на хората по целия свят. Успех на българските спортисти!

И кое е възхитителното?! СТрана, пълна със самоубийци, изчезващи хора, зверски скъпо, лолитки навсякъде като култура, ядудза, изтрещели псевдозабавления и т.н.

Друго си е на ракийка, биричка и чалгичка, а? Забавления до безкрай!

Много ми е смешно, като прочета такава романтична предстаеа за Япония! :-) Трогателен наивотет!

Защо спортно събитие се открива с музикален театър???

Спортът е за публиката, така е супер малоумно, при стадион да речем дори само с 50 хиляди капацитет, да бяха пуснали поне 15 хиляди иначе е супер тъпа олимпиада

Ти ли ще кажеш кое е за феновете и кое не бе смешник жалък