Лудогорец изпусна победата като гост на гръцкия шампион Олимпиакос

Развръзката остава за срещата-реванш от квалификациите на Шампионската лига

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е сигурно благодарение на топ звездата на Бг футбола Десподов Лудогорец ще духа супата и ще чакаме следващата година

Мунчо, как може да си толкова загубен? Лудогорец е единственият свестен отбор в БГ. Показва пред света, че и у нас се играе тази игра. Колкото до супата, проблема е в това, че вече 10 години всички останали отбори у нас я духат! А колкото до мача с Олимпиакос - каквото стане. Все е успех. Кога евроидиотите и оранжевите хибриди ще играят в шампионска лига?Когато налъмите цъфнат.

Когато евроидиотите и оранжевите хибриди, както ти ги наричаш са играли в КЕШ (сега ШЛ) Лудогорец са си играели в пясъка. Когато Лудогорец стигне полуфинал ела и ми кажи.

Успехите в историята нямат общо със съвременния футбол. Нито пък турнирът и начина на провеждане има връзка с предишната КЕШ, КНК и УЕФА, където са онези древни успехи на ЦСКА, Левски, Славия и Локомотив. Ако те топлят, грей се на тях, запали си и вестник работническо дело, същата работа. Съвременният футбол и представянето в него е съвсем друга работа и освен Лудогорец, дето ни отстрамва последните години, само вреднъж Левски е влизал в груповата фаза на Шампионската лига и за съжаление записа най-лошият резултат в историята на груповата фаза в турнира.

То една " топ звезда".... от 20 м. да не уцелиш празна врата в последната минута на мача.

само дето секлетът ги преследва. В кой вече мач в полседните минути или им изравняват или ги бият. То не беше Ливърпул, ПСЖ, и кой ли не още.

браво на орлите така се играе със самочуствие като едно време адмирации!

Добре играха Лудогорците. Не може да им се отрече, че срещу такъв гранд играха като равен с равен. Имаха и отлични положения, които изпуснаха но това е футбола. Да им пожелаем успех в реванша.

Браво Орли!

Да мре Домусчиев и да я ЗАКРИВАТ тая фирма на турци и негри- Лудогорец !!! Спонсора им- Турско- негърската фирма- Вииваком, ( на оня ИЗМАМНИК- Цветан Василев), която РАЗБОЛЯВА цяла България с РАК и Левкемия, а някои Ослепяват, също да я ЗАКРИВАТ, ЗАПАЛЯТ и фалират.. Като убият някой директор на Вииваком, СПАСЯВАТ над 1000 българи !!!

И при “гърците” имаше 2-3-ма бели. Танзания-Конго беше мача, но иначе браво на Лудогорец.

Цуфийци де играят тъз вечер?