Лудогорец изпусна победата като гост на гръцкия шампион Олимпиакос

Развръзката остава за срещата-реванш от квалификациите на Шампионската лига

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цуфийци де играят тъз вечер?

И при “гърците” имаше 2-3-ма бели. Танзания-Конго беше мача, но иначе браво на Лудогорец.

Да мре Домусчиев и да я ЗАКРИВАТ тая фирма на турци и негри- Лудогорец !!! Спонсора им- Турско- негърската фирма- Вииваком, ( на оня ИЗМАМНИК- Цветан Василев), която РАЗБОЛЯВА цяла България с РАК и Левкемия, а някои Ослепяват, също да я ЗАКРИВАТ, ЗАПАЛЯТ и фалират.. Като убият някой директор на Вииваком, СПАСЯВАТ над 1000 българи !!!

Браво Орли!

Добре играха Лудогорците. Не може да им се отрече, че срещу такъв гранд играха като равен с равен. Имаха и отлични положения, които изпуснаха но това е футбола. Да им пожелаем успех в реванша.

браво на орлите така се играе със самочуствие като едно време адмирации!

само дето секлетът ги преследва. В кой вече мач в полседните минути или им изравняват или ги бият. То не беше Ливърпул, ПСЖ, и кой ли не още.

Едно е сигурно благодарение на топ звездата на Бг футбола Десподов Лудогорец ще духа супата и ще чакаме следващата година

Мунчо, как може да си толкова загубен? Лудогорец е единственият свестен отбор в БГ. Показва пред света, че и у нас се играе тази игра. Колкото до супата, проблема е в това, че вече 10 години всички останали отбори у нас я духат! А колкото до мача с Олимпиакос - каквото стане. Все е успех. Кога евроидиотите и оранжевите хибриди ще играят в шампионска лига?Когато налъмите цъфнат.

Когато евроидиотите и оранжевите хибриди, както ти ги наричаш са играли в КЕШ (сега ШЛ) Лудогорец са си играели в пясъка. Когато Лудогорец стигне полуфинал ела и ми кажи.

Успехите в историята нямат общо със съвременния футбол. Нито пък турнирът и начина на провеждане има връзка с предишната КЕШ, КНК и УЕФА, където са онези древни успехи на ЦСКА, Левски, Славия и Локомотив. Ако те топлят, грей се на тях, запали си и вестник работническо дело, същата работа. Съвременният футбол и представянето в него е съвсем друга работа и освен Лудогорец, дето ни отстрамва последните години, само вреднъж Левски е влизал в груповата фаза на Шампионската лига и за съжаление записа най-лошият резултат в историята на груповата фаза в турнира.

То една " топ звезда".... от 20 м. да не уцелиш празна врата в последната минута на мача.