17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всички елитни състезатели са с еднаква психика. Хората, които от много рано са полуичли успех и са в центъра на прожекторите - спортисити, изпълнители и т.н. - в даден момент се преуморяват и ако не са виждали друго, е нормално да имат криза, дали искат да продължавата по този път, който са поели, особено спортистите, при които тренировките искат много жертви. Да не говорим, че не знаеш какъв и е генът. Виж с Бритни Спиърс какво стана, като не издържа на напрежението. Желая и да прави това, което обича било то тенис, било то нещо друго.

Комунистите се радваме

не е била наясно. Тя принципно не е наясно. Удивителното е, че цели топката.

А Григоретка, напишете нещо за Григоретка Лолиткова Основа. Тя какво чудо сътвори.

Симпатизирам и, защото си прави каквото си иска. Не ми се говори с медиите, не ми се играе, тъжна съм, объркана съм. Тази искреност я прави истинска.

Да се оплаче на шефа на ATP и да дисквалифицират всички други тенисисти за да може да стане първа

Като изтъкнат психолог, ще и дам рецепта, която ще я вдигне на крака след месец. Трябва да отиде на село и да й връчат една мотика, с която да работи цял ден. Вечерта като се прибере от полето да я посреща един голям негър и да я "лекува" няколко часа. И двете части от рецептата са задължителни и се вземат 1 месец. Ако няма мотики, може и шивачка да е в някоя фабрика. След като изтече месеца, може да спре да копа, но негъра остава. Тази медикамент трябва да се взема до живот като поддържаща терапия. Гарантирам, че ще подскача от радост след всяка победа и ще реве неудържимо след загуба, защото пак трябва да мине през първия етап от лечението.

До това води приемането на "събудените" (woke) ценности. И Осака, и Джесика Бийл го направиха, сега и двете са развалини психически. Опропастиха си кариерите, плюха си на професионализма, усилията и саможертвите до сега и го докараха до тук. Да не знаят кои са, къде са, що са... Бийл даже целия отбор провали. И другите "събудени" снежинки така се чувстват, просто не се пишат статии за тях. За разлика от тях, вземете Тайгър Уудс. Беше на върха, падна до дъното, но се изправи и отново е номер 1, защото си знае цената, целите и стои далеч от всякакви политики. А той имаше сто пъти повече причини да говори и да заема позиции.

На това сгодно моме Наоми са нужни лубрикант, анлен разширител и здрав хй с дебела глава и изпъкнали вени. Гарантирам, че ако пич със здрав х*й я дъни стабилно в пърдялника до напикаване, след месец-два ще готова за тенис от високо ниво. Просто на момичето и трябва здрав секс в пърдялника до напикаване .... това е и ще се оправи, ще се отворят всичките й чакри ....

Джесика Бийл е актриса и съпруга на Джъстин Тимбърлейк. От толкова напън да коментираш нещо, което видимо не разбираш, я бъркаш със Симон Байлс.

От кого го е поискала това Наоми бе, човече мижаво нещастно?! Не се чувства добре и се оттегля временно от спорта. Нали това искахте всичките доморасли експерти по тенис и лека атлетика, като не й стиска, да не участва в състезания?

Симпатизарам на Наоми. Намирам я за истинска. Част от предизвикателствата съм ги изживял и аз. С пожелания за псичхично здраве и ако се налага да жертва тениса - натегачи за премии и турнири колкото щеш.

Горкото момиче, с подобни проблеми не е за такива битки. Дано се закрепи и намери онова, което я прави щастлива.

По-скоро означава, че е незряла. Не е минала етапи в развитието си. Така се изхабява талант. Или е лабилна по рождение - това не се "оправя".

Да, объркал съм имената, чужди са ми и двете. Ама това не значи, че нещо невярно съм казал. Напротив, даже ти сам си се сетил кого всъщност имам предвид :)

Сър Стенли Ройс, сър Стенли Ройс, бащата на грубия секс