От Марков до Хубчев - десетилетие на обречени национални треньори

Неуспехи, негативизъм и напускане със скандал - това е равносметката за 10 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби Михйлов е най добрият Президент, Генерален секретар, Незаменимият вожд и всепризнат водач на всички футболни отбори на нашата любима майка България. Той е по добър дори и от Любчо Пенев! От семейството и приятели на фамилията!

Явно проблема не е в треньорите, а някъде другаде. Или във футболистите или в управата. Но най важни са футболистите, тяхния професионализъм и желание за игра.

Хубчев ми харесваше,но човечеца неиздържа. Голям негативизъм има в България. То и играчи няма,после победи искали. Без силни клубни школи и отбори винаги ще сме на дъното. Абе какво говоря,аз не разбирам от футбол.

Хубчев е слаб треньор и не ми харесва. обаче не мога да си кривя душата, че поне се опитва да прави нещо. старае са да гледа на живо всеки мач и да вземе най-добрите (според него) в дадения момент за определен мач. каквото може и колкото може се старае да го направи. това, че качествата му са лимитирани е съвсем друга тема.

Не знам как го преизбирани Михайлов за президент на БФС при положение, че за всички е очевидно, че той не става за тази работа. Явно има скрити интереси или футболните деятели са дребни душици.

Футбола се вмирисва откъм Косата !!!

Докато е Михайлов и този БФС, футбол в България няма да има. Крайно време е държавата да си потърси вложените пари във футбола защото е плащала за несвършена работа.