Пат избра армията пред милионите в спорта и умря от приятелски огън

Историята на Тилман се превърна в емблематична за американската история

Обратно в новината

Коментари - Пат избра армията пред милионите в спорта и умря от приятелски огън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото е търсил това е намерил

Майка си и баща си ли е търсил по време на американската инвазия там.

Според мен им е трябвал герой. И след като талибаните не си си свършили работата, умрял от "приятелски огън".

Човека е вярвал че е патриот и така помага на родината си след 11.09. От друга страна,това напълно показва лицемерието на американците и техните лъжи,които не спират дори когато става въпрос за собствените им войници. А някои идиоти вярвят че всичко което се казва за Русия,или Украйна от тях е 100% истина…

Е това е истинската Америка, а не бягащите по улиците тълпи черни мародери или парадиращите шарени петли по прашки. Ама те си ги и убиват истинските.

Дреме ми, какъв е тоя Пат, Път, Тъп ??????

Да е жив и здрав Колко още америланци умряха и накрая подариха техника за десетки милиарди на талибаните

Важното е ВПК на фашагите да печели, реднеците са само консуматив.

направил го е заради брат си, но когато убиваш, трябва да очакваш да те убият

Който нож вади, от нож умира. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Кой ГРОБ копае, сам пада в него.

Как да жив и здрав, па той умрел, ти му викаш да е жив и здрав. Тънък сакатлък вкарваш.

Мога да се отнеса само с уважение към съдбата на този човек , който е умрял в името на своите ценности.Отделен въпрос е ,че ако беше гледал филма "Коса"/за да разбере колко негови сънародници умряха безсмислено във Виетнам/ вероятно нямаше да се поддаде до такава стеПоклон пред паметта мупен на пропагандата.Ако беше гледал и филма на Майкъл Мур "Фаренхайт 9/11" вероятно можеше и да започне да мисли с главата си и дори да излезе на митинг срещу войната в Афганистан.А иначе , който е тръгнал на война ,принципно трябва да е готов да умре , а дали от вражески куршум или от изстрел в тила от свой , няма особено значение.Милионите , които е отказал нямат никакво значение.Преди да откаже тези милиони той е имал едни други милиони и количеството милиони не са толкова важни за някои хора.Особено за тези с ценности, какъвто очевидно е бил този човек. Поклон пред паметта му !

Поредния промит мозък отишъл да избива афганистански жени и деца на хиляди километри от дома си. Намерил е каквото е търсил.

"Мнозина се Осъмняват в намеренията на треньорите" - Dir, от кол и вЪже се доведени, така като ви гледам..

добре ги обработват там.

Истински патриот. Вечна слава! Да имахме и тук такива. За жалост повечето ще се избият да бягат през граница.

Един от многото заблудени от непрекъснатата пропаганда на дърбоката държава командвана от евреите и заплатил с живота си за това. Наистина жалко.

Какво е правил в завоевателна война този "Ангел", идете се гръмнете евро-атлантици с вашата плоска пропаганда

Чии интереси е "защитавал" в Афганистан, тъпако?! Загрижил се за репутацията на курваря Бил Клинтън, пострадала сериозно след могобройните му секс-афери, най-ярката с Моника Люински! Истински краварски зомби!

Убиецът на деца са го ликвидирали собствените му приятелчета

А чий интереси защитава руската, подчовешка измет в Украйна, свиньо рубладжийска? На джуджето от бункера с палатите и милиардите? Докато осталите руски животни живеят в мизерия в водката.

е Путин

САЩ не са провеждали референдуми за присъединяване за да бъдат наричани завоеватели.Както това прави Русия в Украина

Бог да го прости, но тъп американец

ами заминавай - поне един ще има оттука свестен.

така или иначе - все е мъж, като тебе.

Американският Божанов!

И какво му е "геройството"? Какво е отишъл да търси в Афганистан?

И Пат какво спечели? Хубаво погребение. Във всеки Ъмирикански филм показват хубави погребения.Звездния миг на омрелия.Само дето не може да го види този звезден миг.

Ти нали си тука бе капут.Достатъчен си на българия.

Явно не си платен "драскач". Искам само да добавя: - Навсякъде има хора, но безскрупулни политици създават етнически и политически проблеми по поръчка на своите спонсори, които мислят само за печалба. Да е живи и здрави всички хора... Американци, Руснаци, Българи, Украинци и т.н. Но политиците им да го д"хат!

освен бомбардировки… понякога на своите, ама заеби ги, американци са.

War junkie

Ами защитават си инетресите и то до сами границите си и то на тяхно си руско малцинство, че и не толкова малцинство. За разлика от САЩ дето защитават долара единствено във всяка точка на света. От кого се пазят САЩ с най-голямото си оръжейно производство - от Мексико, Канада или Коста Рика? Всичко се прави за да се продаде и да убие. Че и изнудват да го купиш :).

Хавай, Ню Мексико, голяма част от Тексас, Аляска (под наем за 100 години, отдавна изтекли) - подарени им са като бонус за добро поведение, нали тъпако?!

Еееее, друго е да те мобилизира джуджакът-путлераст, после да те изодзади кадировец-КОЗОЕБЕЦ, и накрая укрите да те очистят като куче, а твоите да ИЗГОРЯТ ТАЙНО, за да те водят безследно изчезнал, ЗА ДА НЕ ПЛАТЯТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО! ДА ЖИВЕЕ КАЛТАШКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

МАЙКА ТИ!

Първо научи правописа - чий -ед.ч., чии - мн.ч., после почети малко история, география, актуални анализи и факти от последните години, месеци, дни, па тогава плямпай като кречетало!

Къде е поуката на тази история? Не правете така деца.

ТЪП, ТЪП, АМА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ПРИКЛЮЧИ. ОСАМА ГО ОЧИСТИХА КАТО СКОТ, СЛЕДВА РУСИЯ И ПУТИНКАТА :)

можел е да спортува, но е искал да убива и си го е получил

трябва да са винаги готови да дадат живота си за нечии чужди интереси, украсени с демократични ценности

заминавай да се биеш за демокрацията, ако ще и на Марс

но младежът си е все така мъртъв

Аляска е продадена от редсия цар на САЩ.Не е подарена.И руската империя е възникнала кото са водени завоевателни а не ,,освободителни” войни.И сме свидетели на поредната и катастрофа заради поредната завоевателна война

не е като да си даваш живота за двореца на Байдън

се опитва насила да ни пробутва измишльотини за герои.А оплюва истинските герои

Българският доброволец в Донбас Цветомир Гетов е починал във Виена, след като е бил тежко ранен на украинския фронт, съобщиха негови приятели. Гетов е в редиците на опълчението в Донецк от 2017 г., като първоначално се е занимавал само с хуманитарна дейност, а после се включва и в сраженията, в отряда за специални операции и бързо реагиране. Българинът е бил тежко ранен, лекуван и транспортиран от Донбас в болница в Москва, откъдето негова близка го прехвърля в лечебно заведение във Виена, но след раняването той така и не се възстановява. Издъхва на 25 февруари в австрийската столица. Негови приятели от Донецк се обърнаха с видеоапел за помощ във Facebook, за да бъдат събрани средства за транспортирането на тялото му на родна земя. В негова чест те изпяха на български и любимата му песен "Моя страна, моя България". Близо 80 българи, повечето непознати, се отзоваха и събраха над 5200 лева, за да бъдат транспортирани тленните му останки до родния Плевен, където ще бъде погребан в събота. От даренията ще бъде заплатено и погребението. Гетов е бил строителен предприемач, който зарязва бизнеса си в Плевен и заминава за Донбас. Там създава българско културно-просветителското общество "Възраждане". Първоначално заминава през 2016 г., за да прави филм за случващото се в Донбас. Опелото пред тленните останки на Цветомир Гетов е в събота, в 13:00 часа, в храм "Света Параскева" в Плевен. ============ Копейки, а под тази новина седите мирно, пеете сАвеЦкият химн и квичите, че Гетов е бил герой! Какви сте лицемери само! :)

Байдън няма дворец.Народът на САЩ не живее в бедност и мизирия както по голямота част от руския нород.И американските вдовици и майки не им раздават пешкири и дэрва за огрив за това,че синовете и съпрузите им са падноли в бизмислена война

Чудя се колко приятели имаха Американците в Авганистан, че да е убит от приятелски огън ... май те по погрешка са си го гръмнали.