Коментари - Перфектният Кузманов взе титлата в Барселона без загубен сет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо Браво!!! Само напред и нагоре!!!

Браво, Мико! Страхотно постижение! Показваш голямо израстване! Желая ти да си здрав и да постигаш още по-големи успехи в бъдеще!

БРАВО ! Само така и занапред!

Браво на Мико. Много добри победи срещу много класни тенисисти, още като би Молкан беше ясно, че има голям прогрес и на финала има голям шанс. Е, доказа го. Дано да задържи формата, заслужава го.

Браво!

Евала, по-добре късно, отколкото никога

Браво, Мико! Продължавай в същия дух!

Браво! Много ми е симпатично това момче.

Няма да се научите да слагате годините в скобички след името и това си е.

Браво

Чудесно представяне !

Браво момче ! Вземи пример от Григор и НЕ тръгвай по неговият път.

Стига само сте всявали омраза към Григор и разделение. Гледа ли снощи Индън Уелс? Григор би едно германче, имаше здрав, красив тенис, а също така отношението на Григор към Българската агитка беше повече от достойно. Един тенисист имаме все още в топ 100 и само постоянно го хейтите, пускате клюки и само се чудите с какво да го засегнете. Григор може и да не е идеален, обаче от такива сънародници като вас ме е срам.

Браво!

Браво на Мико!!!

Поздравления, успехи и здраве занапред! И може с малко да е допринесъл, но преди да критикува бякой Григор нека не забравя какво направи за останалите в отбора на България

Само за информация - Мико е мааалко по-млад от Григор и пътя му в тениса далеч не е пред него. Да играе колкото може, да печели лев колкото може, но няма да тръгне по пътя на "батко" си Григор, защото са от съвсем различни класи и играят в съвсем различни лиги.

Браво!

Велик Кузманов!! Взима 80 точки с този спечелен турнир и от утре е 187-ми в ранглистата - негов рекорд! Сега по-често ще го гледаме в топ турнири

Значи имало и други.... ! Сега да не тръгне и той по лолитки.

За тези, които ще го сравняват с Григор, има леека разлика от земята до небето. Иначе поздравления, супер турнир, надхвърли всички очаквания, дано навлезе трайно в големия тенис.