17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нито политика, още по-малко спорт - всичко е въпрос на пари. Макар, че в наши дни спорта се превърна във въпрос на много пари...

Това е американската демокрация,гротескна като нео .......зъм.Не слушаш ли ,ти пуска пинчарите и ти разказва играта-най близо това е до мафиотска структура.Минават впериода на деменциокрация,която насаждат в света.

Всичко ще изгуби лекето ръмп, жалко че е толкова тъп че даже едни избори дето можеше да спечели само ако си беше мълчал ама и това не може простака, само това че се е родил богат го прави някой.

Тръмп се оказа(очаквано) токсичен за всички до които се докосва - в политически,бизнес,личен план.

Ами никой не му се иска да свързнат името му с Тръмп. Позорно е.

В политиката НЯМА приятели!

Брутално! Инквизицията ряпа да яде

А когато Тръмп призова неговите бели “патриоти” да бойкотират Nike заради колениченето на техни черни атлети?! Не вилнееше ли той тогава с пълна сила срещу частна компания?! Нещата много бързо се обръщат.

А и да не забравяме Иванка с консвервата боб на Goya в Овалния офис... да накара патриотите да купуват повече след скандала с расисткия им CEO. Да им се връща сега!

Демократите вилнеят с пълна сила и искат кръв!

Така прецакаха и Никсън навремето- най- великия президент за миналия век. Прозорлив и умен човек. Той започна отварянето към Китай и спря войната във Виетнам с Кисинджър и тогава разни лигльовци се търкаляха по тротоарите и ревяха яко.

Те са го прецакали, не че факта че го хванаха да краде пари ама вие наистина сте толкова прости, само някакви мошеници ва радват, защото и вие като тях искате да крадете и да не работите.

Скоро такъв турнир няма да има тъй като държава "сащ" няма да има. ;)

- Педерасто-либерасти сър! Ами играйте си голфа в някой кенеф!, бе топковци...

Бах ти! Червените кхмери ряпа да ядат пред развилнелите се демократи. Лоши години идват за свита, тези ще мъстят на всички и всичко. И са доказано ненормални.

Голф турнирът какво общо има с демократите? Или да мелим само?

Ами оказва се, че всичко има общо с демократите. Сийбало маата!

Само ти ли не разбираш, че има много общо или се правиш на интересен?

Тръмп е олигофрен от планетарен мащаб и той май последен ще го разбере..Хубавото на американската демокрация, е че е жива и го карантинира набързо...

Ами ти явно си олигофрен в селски мащаби :)

Т.нар. "демокрация" е само маска на демоНОкрацията. Ако успешеш да ги засегнеш, свалят маската и кадифените ръкавици.

Сега остава и да уличат Тръмп за допинг!!! Явно става дума за много голяма битка,в която милионите обикновени хора/зрители, биват "омагьосвани",от групи,за които хората и демократичните принципи са само параван! Какво ли още ще ни бъде "сервирано"?

Ох, дедо...почвай да нищиш конспирациите! Това, което гледаш в момента, е узаптяване на лудия! Американците не искат размирици като Тръмп! Затова пред Капитолия не бяха стотици хиляди или милиони, а бяха 5-6 хиляди! Заради тия лумпени ли да си бутат къщата?

Защото пък даването на домакинството не е било политическо решение.

Тъмната империя отвръща на удара. Явно бай Дончо дълбоко им бръкнал.

то само с бъркане не става... а то си беше ясно, че ще се стигне до тук още преди 4 години. Следващият път избирайте по-внимателно кой да разконспирира илюминатите, световното правителство и другите щуротии. Някой дето интелекта му е повече от егото.

Що ме триете, бе? Да не награбя и вас!

По-скоро педерастия!

Браво. Рижавият пуяк трябва да се притиска по всички линии.

Защото разбута статуквото и каза. че краля е гол ? Че не е най-читавия президент - да така е, но все някой ден хората щяха да видят това, което той каза - че този модел наложен през последните десетилетия се е изчерпал. Ще го заменят хора, които са от 40 години в политиката. Те не могат да променят нищо, защото са се изчерпали и са свързани със същата тази система толкова много, че ако тръгнат да я променят ще трябва да си тръгнат и те. Да Тръм може да бъде съсипан, но тези 70 милиона, който са гласували за него няма да си сменят мисленето, колкото и на демократите да им се иска това. На тях май им се иска да си останат на влас завинаги.

Много е важно да се провери, след Капитолия колко от тия американци са си отдръпнали подкрепата за Тръмп! Скоро ще се каже!

И какво предложи Тръмп като алтернатива? Нищо! Опита се да прави тарифи на китайците, те спряха да му купуват соята и той се принуди да плаща милиарди субсидии на фермерите, за да не фалират и да се разбунтуват. Опита се да строи стена, не завърши нищо. Пълен провал във външната политика, скара се със съюзниците от Нато, скъса се да се подмазва на Путин и на Корейското момче.Развали сделката с Иран, остави Сирия на Руснаците, прееба Кюрдите и ги остави на турците да ги избиват. Единствено което се опита да си уреди е да получи имунитет като бивш президент, и сега е на път и това да провали.

PEYTSCH

След „избора“ на Байдънарката японците (80%) не искат олимпиадата ! Това вече не е спорт, а уйдорми на глобалистите !

Не я искат по много елементарна причина. Но за теб е трудно!

Май следва краят на GAFTA (Google, Apple, Facebook, Twitter, Amazon и др.), иначе известен като Big Social??? Девет платформи, контролирани от Big Tech Masters, са включили в черния списък или ограничили президента Доналд Тръмп. Twitter, Google, Apple, Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Pinterest, Shopify, Reddit, TikTok, Twitch и Discord са забранили или ограничили президента Тръмп от техните платформи. Тежестта на действията, предприети срещу Тръмп, варира в зависимост от платформата.

Направо мечатя за такова бъдеще, когато тези корпорации бъдат затворени. За тубата ще ми е малко кофти, доста ценни научни клипчета има там.

Ще си мечтаеш и в другия живот. То така става да ги затворят, само с дурашки мечти, нали?

По-скоро става въпрос за последващи арести на ръководителите на тези платформи, владеени от Новия Световен Ред (Цукербърг е внук на Дейвида Рокфеллер). В момента Twitter потъва след забраната на Тръмп; Сайтът на Parler (за последователите на Тръмп) е офлайн, след като Amazon AWS отказа хостинга за тази социална мрежа. Картинката на трафика на Twitter е пълен срив на този сайт. Доналд Тръмп имаше 88 милиона последователи в Twitter, шестият най-следван акаунт, а във Facebook той имаше над 33 милиона последователи. Броят на последователите на президента Тръмп представлява 47% от ежедневните активни потребители (DAU) на Twitter (въпреки че очевидно не всички последователи са DAUs), като акаунтът му е средно 34 туита на ден през 2020 г. (спрямо 21 през 2019 г.). https://www.zerohedge.com/markets/twitter-plunges-after-trump-ban-parler-site-offline

Защо беше спрян Parler и забранен достъпа на Тръмп до социални мрежи? Тръмп е готов да разсекрети материали за най-висшия елит на САЩ Адвокатът на Доналд Тръмп Лин Ууд публикува следната публикация в Parler: „През следващите 10-14 дни ще научите шокираща информация за много от нашите държавни служители и елит. Трафикът на деца за сексуална експлоатация и педофилия е световна пандемия. Публикуваните материали ще касаят Джо Байдън, Барак Обама, върховният съдия Джон Робъртс, Хилари Клинтън, Нанси Пелоси, Майк Пенс, Джефри Епщайн, Бил Гейтс и хиляди други. Виждал съм доказателства. Това е убедително.

Сега ще видим какъв бизнесмен и Тръмп, като няма подкрепата на държавата. Защото досега беше лесно.

Е та той е в бизнеса от десетилетия, за каква държава говориш?!

В бизнеса е потомствен.

В бизнеса е и доста неуспешен. Множество фалити през годините. Единствено The Apprentice му беше успешен но това е само шоу бизнес. Имиджът е всичко.

Демокрация и пълна свобода