Последният бой на непобедимото чудовище

На 21 септември 1955 г. Роки Марчиано за последен път размаза съперник на ринга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Роки е дребен със 179 см, колко ли е висок другия, който е две глави над него. Ппне 230 см, ако става въпрос за нормална глава.

Велик човек. Мир на праха му.

или имате поредната правописна грешка, или сте безмозъчна кранта от Тиндър с претенции, но 179 сантиметра не е 'дребен'

МасачузеЦ!!!

Когато започва кариерата си не е тежал и 90 кг. ,а е повалял съперници с една глава над него и 20-30 кг. по тежки! Велик шампион запазил и достойнството си !

Името Rocky може и да е взаимствано, но реалният прототип на Роки Балбоа е никому неизвистния днес Chuck Wepner. Има филм по темата от 2016, казва се Chuck. usatoday.com: Rocky, the unknown boxer character who gets the chance of a lifetime to fight the world's heavyweight champion was inspired by an actual fighter named Chuck Wepner

SirBob

Това е вярно, точно така е.

Точно така, както и много неща са взети от биографията на Джо Фрейзър (Димящия Джо). Като например епизода в Роки 1 с тренировката с трупното месо в кланицата. Без спорно е човекът с най-силният удар до появата на Тайсън.

Бъркате сериозно - Сони Листън ,Пастора,Чийвърс ....А че Роки е бил свестен човек и и отличен боксьор спор няма.

Да се чуди човек как е постигнал всичко това, без татуси и мускули, като на съвременните батки...

Тогава е било истинска боксова битка, а сега е шоу-развлечение (шоубизнес) ! С месеци даже години се перчат и заканват за даден двубой пред камерите. После АКО изобщо се случи мача подскачат по ринга и след втория рунд почват да се подпират един друг, че им свършили силите ! Ама се въртят едни огромни суми от права за мача, реклами, сувенири, билети... и т.н.

Ами като има балъци да си дават парите на тия катили - ше им ги вЗимат, кво!? ... Що не заработват от мен?? :):):) 1 стотинка няма да иСкарат за целия си живот!

Един бял е тупал чернилките така, както си го заслужават!

Ааа не забравяй ,за нашето ,муле пулев как дереше всички черни от Америка до Лондон ..поваляше всичко по пътя си..