17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на тия американски партита дали ядат и пият, или само си хортуват? Защото няма как да ядеш и пиеш с маска на лицето!!!!!

Хахахаха най-добре е да си прибере неустойките и да го лапне друг отбор :))) ИДИ0ТИ!!! Като че ли кой знае каква чума ги е нападнала...

Айде стига фейк нюз мама ви селска.... тоя игра зле последната седмица и го уволниха. Нищо общо с маската.... стига Ковид слагахте на всичко да не ви го сложа аз

Тоя си е сложил маската като Бойко Борисов. Да не е от ГЕРБ?

Ама много малка заплата бе - 80 000 долара на седмица. Сметнах че е около 20 000 лв на ден. Аз тия пари ги взимам за година и половина

Демократична педерастия в действие, могат да ти съсипят живота заради неподчинение и една маска.

Да съди държавата!

е само повод... НО относно парцалите на устите... не пазят от това... всеки лекар и особено хирург ще ви обясни за какво бяха маските преди ковидиотията и то не е да ги пази/ да пазят от вируси...

Ще го лапнат от конкуренцията

Ковидидиотията на Новия световен еред в действие. Превръщане на всички в ковидовцички - послушни, готови за ваксинация и чипизация, непослушните се наказват.

Махнали са го, защото е чернокож. В САЩ дискриминацията е ужасяваща.

Преди да махнат негъра са му давали дискриминационна заплата от 40 килодолара седмично.

80 хил. долара седмично

49 килодолара е половината от седмичната му заплата. А в NFL бели почти няма, както и в NBA

Пак манипулативна статия! Проучете целия случай и тогава говорете. Хаскинтс е едно леке, което не става за нищо. Разглезен пикльо, който като се видя с пари и си загуби ума, а не налагането на носенето на тъпите маски. Ноадценен играч, който няма качества. Махнат е защото е недисциплинилан, егоист и не пасва на концепцията на новия треньор за куотърбек.

"Махнат е защото е недисциплинилан, егоист..." Да, де, не носи маска. :))

О, не, на парти без парцал - КРАЙ - гнусни фашисти !

Правилно, защото ще зарази целия отбор, за което не е помислил.

Не е вярно, дори и ковид феновете признават , че маската би трябвало да пази другите а не този , който я носи. Всъщност не пази никой а е защита някой да не те наплюе докато говори.

без маски, не знам... :(

Това е най-големият грах на нашето време: да не носиш маска... Може да си убиец, крадец да мамиш, но маска имаш ли, всичко е простено... Е, не подозирах, че един ден ще се събудя в такъв свят.

Строга дисциплина, без значение кой и на какъв пост! Сигурно не знае една заучена фраза....абе ти знаеш ли кой съм аз,а???

утре, който няма белега на звяра, няма да може да работи да си купува храна и да излиза на улицата...

няма и да е "чиповете", това са само репетиции и загатване, какво ни очаква.

Ще е нещо богохулно и антихристиянско. Възможно е, т.нар. чипове да бъдат само носител на белега. Ако доживеем, ще видим, но може и да е много скоро, като гледам динамиката на събитията.

Да ти променят ДНК-то ми се вижда достатъчно богохулно.

Разбираемо... все пак договора му не струва стотинки, а ако се разболее ще трябва да пропусне мачове и освен това не е изключена карантина на целия отбор, което пък ще доведе до загуби от стотици милиони

- ако наистина "пандемията" е такава, каквато се опитват да я представят; - ако маските предпазваха; - ако нямаше глобалистко налагане на робство. и т.н. Човека си плаща за това, че си позволява да се опълчи на тези, които подкрепяш, съзнателно или несъзнателно.

- ако журналистите отразяват по-точно новината и не търсят сензацията и особено гръмки заглавия и съответно първични реакции от приматите да им се четат новините. Ако бяха написали заглавие " Прекратиха милионен договор на играч заради системно неспазване на дисциплината " , което се разбира в последствие от статията, нямаше въобще да я отвориш и прочетеш, нали?

нямаше да я прочета, защото не се интересувам от такъв вид спортове. Интересувам се повече от това, което ни се случва от март насам и не му се вижда края, затова така остро реагирам.

в действие!

Той и Хитлер е имал добри намерения в началото, но то така се почва.

не се започва сега, а нещата са много напреднали.