Коментари - Президентът на ФИФА: Отцепниците трябва да си понесат последствията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречените "отцепници" май генерират толкова приходи колкото всички останали взети заедно. Та да не се окаже, че някое аФИФ президентче ще гризне дръвцето? Нещо много авторитарно го раздава, да се не поспъне?

Шампионската лига беше дотук, лошото е че Литекс-София не можаха да участват. Нищо те ще участват в Петричка пролет.

Генерират толкова, защото ги има и малките! А и какво значат малки? Арсенал да не е голям бре??? Че те с асредняци в Европа, или пък Челси??? За Тотнъм няма и да отварям уста. Манчестър Цици пък въобще ги нямаше на картата до преди 5-6 години!!! Ама големи са в тази лига....и кво ще гледаме Ел Класико 5 пъти за няколко месеца? Да ви светна, това вече се случи преди 3-4 години имаше 4 мача ЕЛ Класико в раките на месец мисля и точно още на 3-тото си пролича как няма същия заряд! Еле Атлетика как душат топката за 1:0, щото първият мач са направили 0:0 - ооо страхотно. Ами италианските тимове??? Хахаха, Милан и Уефски ще ги бие...Интер едва ли биха се справили и със средняк в Германия...единствено за света е Ювентус от Италия.о

Големия рестарт влиза и в спорта. Да ни е честито новото нормално!

Нещата вървят подобно на АТП Тур, не виждам кво се чудите.

Собственици на отбори, окито не са от Европа, а от арабските емирства, са решили, че това ги устройва Футборът не е баксетбол и няма как да правят първенство по калъпа на НБА, Добре, избират 15-20 отбора и се играе нонстоп - само помежду им. Реал срещу барселона през 2 седмици. И никой не отпада Тия да не очакват пълни сатдиони и ГВ права след петото такова мачле?

Този прилича на Мутафчийски.

Така наречените "отцепници" май генерират най-много ДЪЛГОВЕ! Мисли преди да пишеш!