Промоутърът на Джошуа: Битката с Пулев може и да не се състои в Лондон

Еди Хърн призна, че наложената от правителството карантина обърква плановете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сравнение с тази безкрайна сапунка, "Докато свят светува" изглежда като смислена трилогия.

Кобрата като обуха Джошуа няма да има какво повече да му мислиш, Еди. Ще си седите с AJ у вас и ще си цъкате табла.

Нещо не мога да схвана. Защо тези новини са в секция спорт, а не в "Шоу" или "Лайв" ?

За да питат ,хомосексуалистите като теб!?!

Хайде стига с тия чуждици. Будителите се мятат в гроба сигурно от вашите щуротии! Да вземем да го зарежем тоя български вече.

Със сигурност може би ще има мач.

Ей Джей срещу Кей Пи. Успех Кей Пи!

Е мене ми писнА. Да го духате и без мен като публика, пък вие си се разберете ще има ли, няма ли да има, с Джошуа ли, в Европа ли, в САЩ ли, на Луната ли, с маски ли, и със или без стринката на Джошуа и кучето на Пулев в публиката. Дейба примадоните.

Ще има мач, няма да има мач,ще има мач, няма да има мач,ще има мач, няма да има мач,ще има мач, няма да има мач,ще има мач, няма да има мач,ще има мач, ...........................

МАЧ ЩЕ И-МА. ВЪ ПРО СЪТ Е КЪ ДЕ.

Да дойдат тука бре, арена Армеец щом за тенис турнира я дават на 50%, за тоя мач може да я пуснат цялата, ... за който иска

Мач щи има или няма да има. Само едно е сигурно в случая. Вие си знаете какво е.

Е стига за тоя щантав мач,само говорите врели некипели,банални сте вече. Ако ще има да има ,а не да играете детски игри.Само приказки на вятъра пускате и се правите на интересни....

От цялата работа, ако има мач може да спечели само Пулев. Джошуа без пари няма мотивация да се бие, а на Кобрьо му е се тая. У която и кръчма да влезе в България, все една ракия ще го почерпат.

Ако питаш болшинството хора,те ще ти кажат-това футболисти,това боксьори и други прочие милионери,всички трябва да са на полето и да обработват земята!!!

Е па баш така си е! фудбалерите 8 месеца седят без публика, не играят... Фудбалнитге клубове са едни перални на пари! Нищо друго отгоре. Сега се видя - получават заплати милиони, а приходи от публика никакви!

Оххх Божеее, тия станаха като индийски сериал. Ще се бият, няма да се бият. Ще бъде в Лондон, па няма да бъде в Лондон. Едно време големите боксьори правеха по няколко мача на година, сега по един на няколко години и през цялото това време само измислени "новини".

едно време имаше бокс. Бонавена,Али,Фрейзър,Тайсън и др. Парите бяха малко. Сега тарикати ,един мач и бол пари. Затова няма бокс.Клатят се като маймуни на ринга и ...нищо. А за мача с Пулев ,просто забравете. Той е ...никой и пари няма в този мач.Мач няма да има.