Рафа и Купата на Мускетарите - епизод 12 от любовната история (снимки)

Надал започна терора над съперниците на "Ролан Гарос" преди 14 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-велик играч на червено от Надал. На останалите настилки е по-малко категоричен, но и там само малцина могат да го бият. Честита 12-та мускетарска! Сега вече спокойно може да се ожени ;-))

Имате грешка - през 209г. на финала Сьодерлинг загуби от Федерер.

Всичко си беше нагласено да спечели "Рафа". Той - напомпан, та чак пращи, медии - непрекъснато за това говорят - колко бил непобедим, състезатели - само си спомнете изказването на Кириос преди Ролан-а, а на Федерер - нямало по велик от "Рафа" на клей... И Джокович се "оттегли" - видя, че не е момента /или му го казаха/ - излезе срещу Тим и "падна" в пет сета - показа му че може да го бие ако иска, но в последния гейм - на свое подаване - му "пусна". Защо не играха в понеделник финала, за да може Тим да се възстанови - защото чайчетата нямаше да действат вече на "Рафа-та" и той щеше да излезе от ритъм. Абе - който вярва в честния и чист спорт - е жалко!

По отношение на Джокович. Ако си прав, че е паднал умишлено от Тийм, по-вероятно е, да го е направил, защото е знаел какво го чака на финала. Всъщност като гледах полуфиналния му мач, от коментарите на шпикерите останах с впечатление, че играе Джокович срещу Джокович. Печели Джокович разиграването, провъзгласяват колко е велик, губи следващото, обясняват как сгрешил. Името на Тийм се споменаваше през два-три гейма. А Тийм не победи Надал, просто защото не можа. Опита се и ако продължава да играе на това ниво, рано-или късно ще успее.

Жалко, че Джоката не беше във форма, да му нашока ухилената анаболна репа.

Тениса е интелигентна игра, за интелигентни играчи и интелигентна публика.

ТенисЪТ е индивидуална силова игра, за интелигентни играчи и баламурска публика, като всяка 1 друга публика