17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рафа да има предвид, че през следващия сезон няма да може да прекарва толкова дълго време в съблекалнята и да нарушава ритъма на противника си.

А Гришо като стигне годините на Рафа няма да се пита толкова слижни въпроси ще си гони котетата в Хасково и му дреме на ..

От големите трима симпатизирам на Ноле. Но Рафа също е постигнал страшно много в този спорт и заслужава уважение. Пожелавам му да се възстанови напълно.

Никой не може да оспори, че съвременният тенис се дели на Големите трима и останалите...колкото до това кой от тях е по-добър от другите двама,всеки си има предпочитания, но общо взето и тримата са заедно на първото място...просто всеки от тях има отделни качества, с които изпъква над другите двама...нещо като съвременен вариант на Тримата мускетари.Даже може и да ги оприличим на тях: Федерер е като Атос-олицетворение на благородство и благоприличие,лаконичен, педантичен, пълен с самочувствие, Надал се вписва в образа на Портос-неимоверно силен физически и суетен, честен и леко наивен, а колкото до Джокович, той най-добре изпълва образа на Д'Артанян - дързък и смел, раздразнителен и горд, винаги готов за всякакви битки, за да защити честта си.