Разочарованата Неви Владинова: Направих глупави грешки

Красивата ни грация се класира за финалите на два от уредите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това диамантената логика: Трябваше грешките да не са "глупави", а "умни"!

Давай, Невенче! Супер елегантна и завладяваща си!

понеже голямите ни спортисти не са толкова много , и всички са се огледали в тях и очакват винаги да са златни медалисти , пък то в спорта не винаги се получава . какаво толкова е станало не вдявам ? айде некой от пишещите барем стане републикански , не говоря да иде до световно даже :))) ... ама пълно разбирачи . браво на момичето поне дава интервюта . веско топалов спря да се поти да дава интервюта и да играе за българия , бербатов даже от националния избяга :))) ... григор не ще да се връща в българия и интервюта да дава . багата замина за щатите ... още плюйте :)))

С това тенекиено постижение никаква пенсия!

zeddd

С гневни постижения по форумите, пенсия няма :)

Пълна илюзия е, че човек може непрекъснато да поддържа 100% форма и да показва топ резултати. Хеле пък в единичните спортовекъдето разчиташ единствено на себе си. Така, че всяко постожение е за адмирации. Това, че хуйдожествената гимнастика не е за масов спорт е друга тема.

Нищо, моето момиче! Нито грешките ти имат каквото и да било значение, нито това, с което се занимаваш.

На Неви каква бехалка съм и приготви... пробва ли я веднъж, ще ми козирува и с двете ръце!

Много глупаво сте фаворизирани, затова са и глупавите ви грешки. Че и диамантени сте били станали вече... Айде нема нужда!

Художествената гимнастика е всичко друго, но не и спорт. Може да бъде наречена изкуство, магия, красота.... Изисква невероятни физически и психически усилия, както и много лишения, но.... не е спорт - има твърде много субективизъм в оценките.

Що за "спорт" е това? Къде и как може да се практикува? Затова никоя смислена държава по света не се занимава с това нещо. Затова там се врем ние, понеже нямаме възможност да направим нещо в истинските спортове.

Тва определено сии за цирка...там има мятане, скачане, хвърляне и публиката си плаща с билетчето

В тоя спорт ако вкарат пари като в тениса - тая нема я видим в челната стотица Тука няма пари, няма и конкуренция

Това е най-педраския спор...

Наистина си гарга,само грачеш

На тези момичета изказванията са им в пъти по -смислени и мъжки от повечето т.н. "мъжки" "спортисти" ! Там винаги някой друг е виновен .. Това е поведение и манталитет на голям шампион!

Невяна е магия, нищо друго няма значение.