17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори "миролюбивата форма на протест" Е политическа пропаганда. Отделно че клякането пред негрите е и расизъм.

Олимпиадата не е цирк. Да си завират тъпите комплекси за малоценност в черните дупки. Аман от тия чернилки!!!

Жената просто подкрепя хората със сърдечно съдови заболявания (хора с опресия). Те я изкараха политическа пропаганда.

“Този хикс е мястото, на което всички опресирани хора се срещат”. Я пак? Да ти вадя ли тълковен речник?

В трюмовете, в трюмовете най-добре ще прави знаци тая, и рижавите пъпчивки и те са за там, там е ниско, постоянно си коленичил...

Тая не прилича на човек бе

ти нямаш очи нали си дилдо, кво ти пука.

Това не трябва ли да го прави пред Конгреса или пред Белия дом???

tonk11

Тази не прилича на човек с 3 цвята в косата, кафява кожа и брънка на носа като на прасе и е допусната да участва на Олимпиада. Какво и е репресираното?

Според правилата на МОК “всяка демонстрация на политическа, религиозна или расова пропаганда на места, на които се провежда Олимпиадата, включително на подиума, е забранена”. Х а ха доста нелепо звучат тези правила , а какво прави самият МОК спрямо отбора на Русия, това не е ли политическа пропаганда ? Същиат този МОК дескриминира нормалните хетеросексуални мъже и жинш и ни навира в очите гнусните гейове и джендъри...Доста смешна е ситуацията, по фашистистка олимпиада не съм виждал, по добре да се прекрати и да се дадат медалите на назобаните от сащ...

Правилно разследват. Това е вътъкът на олимпийските игри - съзнателно забравяме и принебрегваме лошото и показваме силата на доброто. Това не е място за протести, а за мирен, добронамерен общ ход към бъдещето. Това е замисълът на Игрите - залагаме на привличането, не на отблъскването.

А спрямо Русия как се постъпва, това не е ли политическа пропаганда а ??? Допингът няма никакво значение в случая, сащ-исаните стортисти са яко назобани, ама тях не ги проверяват. Двойният стандарт ли е духът на олимпизма ?

само това знаете да повтаряте, един идиот го каза и вие като малоумни папагали повтаряте

А ако някой е фен на Римската Империя и вдигне поздрав като отпреди 2000 години директно ще го арестуват нали?

На античните олимпиади как ли се е процедирало в случай на разни такива и онакива жестове? Как е постъпвал античният Олимпийски комитет?

Мръсна маймуна! Са си ходи в Африка!

рязан

Затвърждава мнението ми по въпроса за примата на расите.

ти си бял и си прост... и ко...да те пращаме в русия ли??

Нямам думи! Все едно е показала среден пръст на някой или е развяла нацистки лозунг! Какво толкова?! Един хикс, който бил символ на подтиснатите и репресирани хора! Ми има такива по света и трябва да се борим срещу това! Ако я санкционират за такова нещо, освен че ще се изложат, ще потвърдят правотата й! Това също си е мирна форма на протест! Значи за едни може, за други не! Хайде не се занимавайте с простотии!

И според теб тази с какво е репресирана? А, да...забравих. Не са й подарили златото, заради цвета на кожата. Извинявам се, занапред ще чета статиите по-внимателно.

Защо трябва лично тя да е репресирана? И само цветнокожи ли могат да бъдат репресирани!? Има много подтиснати хора по света от различни националности, раси, религии и пол! Това е факт! Така, че такива коментари и пьрвосигнални реакции са ми странни!

"И само цветнокожи ли могат да бъдат репресирани!?" Ами питай тях. Само те се правят на интересни.

И с какво точно олимпийските игри подпомагат "опресирането"? Защото разбирам да протестираш, но на място където тази "опресия" се случва? Иначе е просто един цирк - елате ни вижте...

Олимпиада не е мястото за какую-то и да е жестове. Има си принципи и традиции. Това е място за спорт. Дори войните са спирали по време нс Олимпиадата. Като не ви харесва направете си Олимпийски игри на репресираните. Насрахте се вече .

Ясен си ми с какуюто и с това изказване! Някои хора са свикнали да живеят под репресии и не обичат свободата и демокрацията! Дори се дразнят на всеки, който се бори за това! И щом го прави непременно трябва да е лично засегнат! Разбирам ви! Въпрос на манталитет!

Абсолютно съм съгласен с вас, но самият МОК не ги спазва, отношението към Русия е война и политическа пропаганда. Възхвала на гейове и джендъри e репресия спрямо нормалните хетеросексуални. Назобаните спортисти от сащ защо не минават на допинг тестове??? Къде е олимпийския принцип за мир ???

Приятелю ХА, кажи ми как точно показването на политически символи подпомага борбата с опреираните? Как спорта, който досега е бил място, където всички политически различия са били прекратявани, сега се превърна в трибуна на една лява политкоректна пропаганда? Не, тези не се борят против репресията, а просто търсят внимание, което инак не биха получили, ако не се представяха за жертви или "борци" за справедливост...

Леле какъв змей!!!!!!!!!

Тази пък какво е "опресирана"?!?

и мноог пари, с които ще спаси себе си и семейството си от гетото, където ежедневно черни стрелят по и убиват други черни, но не ги пишат в новините

На мен най-близката дума, за която се сещам е опрасване. И по снимката е такава.

PEYTSCH

За да не правят неприлични знаци с ръете следва да са на подиума само с белезници на гърба...

на снимката мъж или жена е, или е нещо кредно между гюле и чук ?.

Опресия,опресиран

Сериозни познания от страна на преводача :):):)https://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://corner.dir.bg/comments/razsledvat-olimpiyska-medalistka-zaradi-zhest-na-podiuma

Е -опресирана.

какво означава "опресиран" човек?