"Ред Бул" официално отстрани пилота "расист"

Юри Випс приключва с отбора след четири години съвместна работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, добре: малък черен човек - не може; черен - не може; негър - пак не може??? Ами, как точно да им викаме на негрите???

Докато всички се кланят на една шепа евреи престъпници - така ще е.

Като гледам как се "осъвременяват" книги на утвърдени с времето творци, как се постъпва с - например, бащите-основатели на САЩ, мисля си за онова четиво Библията, на което гледаме като на Библия ... Дали е "осъвременявано", и "осъвременявано", и ... през хилядолетията или да речем - столетията ... И не е само Библията ... А ти вярвай ...

В случаят този е казал нещо от рода "шиб.. негър". А не е само да е казал негър. Така че нямат много избор, защото тях ще ги разкъсат при сегашната политика.

Заради такива малоумия трябва рестарт на тази планета.... Цитирам Алеко Константинов "до чикаго и назад" -Много негри има в този Вашингтон. Ние срещахме по улиците и в трамваите толкова бели, колкото и чернокожи. Между последните има хора състоятелни, които живеят комфортабелно. Любопитно е да гледаш негрите вечерно време на разходка, облечени елегантно, с цилиндри, с ръкавици, а особено дамите: облечени повечето с бели, чисти, по най-последната мода летни костюми, с леки шапчици, а черните им муцунки изпъкнали напред, като на облечени маймунки, че като се озъбят, като завъртят белтъците на очите си — да ти прикапе на сърцето от хубост! И сега какво правим ? Което си е - си е!

Ще се върне на автора да си го преработи, ако не ... Да се сърди на себе си. Той да не си мисли, че като е Алеко Константинов, та ще мине метър ... Без такива.

Така така ... а горенето на книги за кога е запланувано? Нали вече е коректно да четем "Десет малки афроамериканчета"?!? И, дами и господа, нека ви представя промъкването на фашизма в Европа и северна Америка през задния двор!

Да не забравим Пипи дългото чорапче, вече има крал на моретата, не на негрите.