Русе видя историческа загуба на Бразилия

Холандия удари световната суперсила във волейбола за първи път от 52 години

Обратно в новината

Коментари - Русе видя историческа загуба на Бразилия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях почти убеден че интереса в Русе ще е нулев,и съм радостен че греших.До събота не бях влизал в залата ,но останах очарован от една наистина европейска зала .Двата мача ги изгледах с голямо удоволствие.През деня засякох Лоран Тили да се разхожда из центъра,дори успях да разменя някоя дума с него.Направи ми впечатление че почти никой не го спря.

Българските "журналисти" не се умориха да си служат с клишета и заучени фрази. Така например любим израз е "случи се". В България всичко се "случва", нищо не се планира, подготвя, осъществява, а просто "се случва" ей така, като природно явление. Напоследък друга любима фраза се вихри, особено в спортните публикации - "Той пише история". За щяло и нещяло се "пише" история, даже някои отиват и по-далеч - "Той пренаписа историята". Това е безсилие и неумение да се разкаже с прости думи как един отбор сензационно е победил друг. Безплоден стремеж към оригиналност, прикриващ ширещата се творческа немощ.

Какво да Ви кажа. Гледах само първия гейм. Залата е прекрасна, а обстановката също. Всеки ден минавам покрай залата. Интересно, има много деца от чужбина. С разни носии, стъкват знамена и т.н. Много е чисто и спокойно ...През деня виждам доста от гостите по Борисова да се разхождат...Градът е доста разкопан, но поне Центъра не. Предполагам, че Русе ще им хареса и така. Градът е Хубав, даже за мен Прекрасен

Дано ДА ПОБЕДИМ.УСПЕХ.