17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато БФС се управлява от “геройте от 94” ще е така, щастливите овчарчета от 94та заеха всички ръководни места и се превърнаха в екзекутори на футбола у нас.

НеЯсен е треньора, без мисъл, без почерк, без стил, става за бакалин или за теляк в баня, но за футбол става само при жълтите маймуни, а играчите ни са елементарни, без мисъл, без хъс, с безхаберие и фалшиво самочувствие. Имаха само един удар във вратата на руснаците, които бяха също много зле, но владееха топката 70% от времето и отправиха много удари, но неточни. Добре, че не се класирахме за Еврофутбол, щяхме да берем голям срам с безхаберниците, начело с теляка неЯсен

Грозен мач, антифутбол показаха нашите играчи под тъпото ръководство на менте треньора неЯсен, тренирал жълти маймуни преди. Петлите на Франция ще наритат нашите проскубани “лъвове”. Време е да сменят лъвчетата на екипите с охлюви. Футбола не е за дебили, ние сме такива, бавно мислим и чакаме други да ни свършат работата, затова сме на опашката на всички класации. Не сме народ, а мърша, затова и бившите българи македонци отричат да са били българи.

Нашите са изключително слаб отбор. Добре, че руснаците не се напъваха, а приеха мача като поредната тренировка преди европейското. Но французите и без натягане ще ни сложат поне тройка. Разликата в класата е убийствена в момента. Не е като през 93-та.

Изклюяително слаб мач. Нашите се лутаха като мухи без глави. Рашистите нямаха никаква идея в атака. Добре, че беше белорашисткия съдия да им свири пресилена дузпа в края. А тоя Десподоолу рязания делиорманец беше най-зле! Че и капитан го направил некадърния Ясенчо! УЖАС!!!

И съдията си знае работата...

Schilo

Нелош мач за приятелски. Но наистина си изпросихме дузпата много елементарно.

Ти си гледай Турция, гажал варненски.

Няма бедна държава с развит спорт. Когато имаше пари ,бяхме сила в спорта.

България само може да сънува победа над някой отбор.

Който и да бъде президент на БФС и който и бъде треньор, когато тези на терена са некадърни и не стават, добър резултат няма откъде да дойде. Когато на работа не се справяш със задълженията си, те уволняват. А тая измет която позори националния флаг, я държат и продължават да й възлагат надежди.

Бойкот на перуката и бфс - никакво гледане на бг футбол!

Айде стига сте ни занимавали с тия педали, бе. Прекършили ли ги били. Те да не са фиданки да ги прекършиш. Мухльовци.

Тоя мач съм го гледал вече повече от 60 г. Това е най-сигурният мач, ако някои залага.

Посредствена игра. Футболистите потичаха, поритаха ... Най-добър на терена бе съдията от ... Беларус

Руснаците да не взимат много багаж на европейското, няма да им трябва. При такава игра и то срещу халтурници, като нашите, дават заявка бързо да стегнат куфарите обратно за вкъщи. Срещу Белгия, Дания и Финландия даже и точка ще им е много. А за играта на гаргарата, наречена български национален отбор, няма какво да се коментира. Ясен Петров много се надяваше "да издържим", ама на, дадоха им дузпа и ни развалиха хубавото 0:0.

Те руснаците са си у дома, срещу Финландия и Белгия играят в Петербург, само последния им мач е в Копенхаген и оттам направо по плажовете!

Специалисти ще има много. Гледам коментара на мача, Иван Иванов добър футболист абе от всичко разбира като всички коментиращи. Обаче на терена уж знаят всичко как да се направи а го правят само в коментарите. Политиците същата работа, като ги поканят в някое студио всички ще оправят света , обаче като излезнат от студиото и всичко свършва. Защо всичко е така, дали защото само на приказки сме много велики.

Не е истина колко са зле руснаците. Пуснахме им дузпичка в 85 минута, колкото да не умрат от срам 7 дни преди първия си мач от Европейското. Като се сетя как финландците ни биха в туристическо темпо без да се изпотят, не мога да си представя руснаците как няма да са последни в групата им. Белгия и Дания ще ги претрепят, но от видяното днес и финландците ще ги оПУКИтят :)

Надграждяхме, като гледам май разграждаме!!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club