17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредно доказателство за славянското превъзходство над наглосаксите.

Руснаците отнесаха краварите, като лайнян вестник!

на времето, защото е московско (ужас, съвпада с нашето), това си е диагноза. Що се отнася до купата Стенли остават 4-5 мача от 22 май до 2 юни финали запад между Сент Луис Блус и Бруинз, които не блестят особено, а преди това е мало няколко мача за купата - Сан Хосе Шаркс - изток (1) и Каролина Хърикейнс. Да не би да си въобразявате, че в останалите отбори - САЩ, Канада и т.н. не играят хокеисти от НХЛ? Те не са роби, все могаат да отсстват няколко мача заради едно световно. жалки сте некои. Отсрамва ви Георгиев, втория вратар, високо оценен от руския треньор и от отбора.

Какво световно е това при отсъствието на най-добрите професионалисти от Канада и САЩ, които в момента играят за купа Стенли? Е, заглавието става за душевна мастурбация на ресофилските тролчета от БСП и Атака...

Kenn1111

Никой не ги е спирал от участие а сред тях има от всички нации така че тъп въпрос.

не се изживявай като голям спец. и познавач на играчите в съставите.

който е сложил минуса да знае - той игра на това СП и е една от най-големите звезди на съвременния хокей. Играе в НХЛ за отбора на „Вашингтон Кепиталс“, на който е и капитан.

състав на отбора за СП 2019 Вратари: Андрей Василевский, Александър Георгиев, Иля Сорокин. Защитници: Артьом Зуб, Динар Хафизуллин, Владислав Гавриков, Дмитрий Орлов, Никита Зайцев, Артьом Блажиевский, Александър Елесин, Богдан Киселевич, Никита Нестеров, Михаил Сергачов (НХЛ «Тампа Бей Лайтнинг»). извадих само част от данните само за нападателите: Нападатели: Иван Телегин, Александър Овечкин, Евгений Малкин (трикратен притежател на купата Стенли, НХЛ, Пингвините), Сергей Андронов, Артьом Анисимов (НХЛ, Чикаго Блекхолс), Сергей Плотников, Михаил Григоренко, Евгений Дадонов, Иля Ковалчук (НХЛ, Лос Анджелис кингс, НХЛ) , Кирил Капризов, Никита Кучеров (НХЛ «Тампа Бей Лайтнинг») , Евгений Кузнецов ( НХЛ «Вашингтон Кепитълз»), Александр Барабанов, Никита Гусев («Вегас Голдън Найтс», НХЛ). Ако тръгна да си правя справки за сставите на другите сериозни отбори - ще ми отиде денят.

Полуфиналите са Русия — Финландия и Канада —Чехия. Dir.bg пак пише неверни истории.

В класически сблъсък Русия надигра тима на САЩ с 4:3 (2:0, 0:1, 2:2) и ще очаква победителя от мача между Чехия и Германия в спора за място на финала.

Начало на мача в 16:15 ч. московско време. дата 25 май.

много слаби фанфари и дебилен хумор, с оглед огромния успех на спиртосаните азиатски цървул. тази новина, в този сайт, при такакава купчина рубладжийска фекална маса, трябваше да ври и кипи от възхвали , овации и неземно превъзнасяне на тази победа с галактически размери, срещу краварите, соросите, пиндосите и тн. явно рублите са кът за момента. :)

Не рублите, а мозъкът ти е кът, но как да го схванеш това просто нещо?

САНКЦИИ!!! Как си мислят те тая работа???? Как може да отстранят САЩ???? Тове е нерегламентирана руска намеса в световното!!!!!

tonk11

А сега нови санкции та да видят те.

Иранците са виновни

Тц!!! далеч от истината си. виновен е другарят Ким.

Товариш Жужи колко шайби е забил? Или пак се е пльоснал на килимчето?

пак си се изцвъкал от завист.

И правилно!