17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ило целта е друга - писнало им е от магарии и корупция и са решили да си устроят со ствени такива!

Да го дуат! Писна ми от платени канали! Поне да ги дават след 24 ч., та поне да си отговарят на прнграфията, която ни представят. Всичко е направено за букмейкърите, а обикновение хора да го дуат, за съжаление :(

Kenn1111

Ми от феновете зависи дали ще приемат това или не.Защото без тях спорта губи чара си.А такава лига ще лиши феновете от приствие на стадионите в повечето мачове на техншя отбор.Губи се националните първенства и тамошната надпревара.Тъпа идея но тия яко са закъсали за пари и ще се наложат за жалост.На първо време може и да лапнат пари но в дългосрочев план ще загубят всичко.

аз пък не виждам как ще забанят на УЕФА да си промени правилата за участие на клубовете? Просто правилата за участие в УЕФА ще включват и играчите да не са ограли в друго първенство - Супер лигата....все пак УЕФА е частна организация, която също си измисля сама правилата??? Това решение на съда трябва да се провери по обстойно, защото ми е струва, че то е решение за конкретна ситуаия с конкретна процедура занаказване на тези клубове, НО не мисля, че съдът може да принуди частна организация като УЕФА да приеме отбор, който УЕФА не желае!!!

Давайте им да се отделят и да фалират. Ще има нулев интерес към тая простотия

В САЩ баскетболът върви много добре. Няма изпадащи, няма влизащи. Всичко най добро играе там. Добра идея за богатите клубове. Другите да си правят мачове.

Футболът се финансира от интереса на публиката. Ако наистина в такава степен се нарушават условните морални норми , би следвало интересът да е нисък и дане генерира пари. Следователно ако феновете са против , могат спокойно да се концентрират над останалите отбори или играта като цяло , и да оттеглят подкрепата си към участниците в супер лигата. Да покажат морал. Аз лично не вервам! Итс ол факен булшит!

и кой ше ти го гледа това - супермасистката лига? как ше прават пари, ако ТЕЛЕВИЗИИТЕ предават турнирите на УЕФА, а не супернелигата. ШУТ У ГЪЗОТ НА БАРЦА И РЕАЛ! ФАЛИРАЙА!