Серина най-после проговори за избухването си

Американката отново отвори темата за сексизма и расизма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това че е черна се вижда но дали е жена... друг въпрос. И явно номерата със сексизъм и расизъм не минават навсякъде

Пак същите празни приказки за да оправдае липсата си на възпитание...

Да наречеш афроамериканка в Америка в 100% расизъм. Може би на Сарена ѝ е позволено да бъде расистка?? Нагла и расистка. Но ако аз я нарека "черна жена" ще искам да ме съди...

Карлос Рамос не испанец, а португалец. Малко професионализъм, никога не е излишен.

Негрото вика ""Аз съм черна жена" Спрях да чета нататък, понеже за мен това е черен мъж и прага ми на търпимост към простотиите на тоя е минат.

Па и нагла на всичкото отгоре!

ни говори за достойнство?!? а да се съберат с далаверко и да се разберат кой е по "достоен"

Съперницата и в оная среща е не по-бяла от нея. Нищо че е японски гражданин.

Мен какво ме интересува, че си черна жена? Твоите комплекси за малоценност са си твой проблем, не мой. Правилата важат еднакво за всички. Или за черните не трябва да важат. Що тъй? Да не сте случчайно второ качество, че да ви трябват преференции?

Половината коментари тук са расистки и сексистки.Факт! И Серина е принудена да живее с това постоянно,всеки ден от живота си.

Това подобие на жена ,няма думата по въпроса.Така са ги разлигавили с тия простотии в САЩ,че нямат спиране и проявяват РАСИЗЪМ към всеки нечерен.

съдията не каза нищ нито за това, че е черна, нито за това, че е жена! Той просто приложи правилника! А тя на свой ред го нарече и крадец и лъжец, пред цял свят и ако бях на негово място да съм я осъдил отдава за тези обиди. А опонентката и също беше жена и черна...и това чудо съсипа първата голяма победа на японката понеже няма достойнството да загуби и то от толкова млада състезателка, която очеизвадно я смачка на корта!

В америка, черните са по-големи расисти от белите от време оно

На мен като ми кажат Белчо не се обиждам! Защо на негрите като им кажат Черньо се обиждат? Проблемът си е техен!

Циганче пита баща си: – Тате, какво е това демокрация? Бащата: – Демокрация е, когато всички бели работят, само ние получаваме социални помощи. – Е това не ги ли дразни? – Дразни ги, ама това вече е расизъм.

Демокрация е когато Серена зоби до пръсване и никой нищо не й казва. "Расизъм" е, когато я наказват по правилника.

Че е черна, черна е, ама че е жена...

Объркали са дозата на допинга и не можеше да върви. Голямата шампионка без помощ и една дебютантка не може да бие.

Доколкото разбрах нейните оправдания, всяко изказване към серинището, добро или зло, може да бъде обявено за расизъм ?!?!?! Щото била черна жена ?! По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да проговориш и да разсееш убедиш всички, че наистина си глупак !!!

Тая чернилка е пълен боклук като човек и жена, ако е жена де и ако е човек, защото повече мяза на маймуна, без да обиждам животните маймуни ..... Това е факт .... А ти можеш да си мислиш, каквото си искаш, ако можеш да мислиш де .......

Яд я е, щот вече белите имат по-големи п......и от черните.

И ние не се интересуваме от мнението на Серина.

Нагла, грозна, противна, дебела, черна ...... = серина = чудовище = изрод = мутант = хемафродит = безполово-третополов джендър (американски) ..... И това са комплименти .....

май си им фен на църните мангусти пендел долен