Коментари - Серина с нов монолог за расизъм, сексизъм и ролята на жените в тениса | Корнер.dir.bg
назад

Серина с нов монолог за расизъм, сексизъм и ролята на жените в тениса

Книгата на Мандела я вдъхновила за завръщане в Индиън Уелс, където я обиждали расистки

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Серина с нов монолог за расизъм, сексизъм и ролята на жените в тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 32

Тотално изтрещя този мутант ! И през ум не и минава, че може да не е права ! Хванала се е като удавник за сламка за расизъм и сексизъм и ги повтаря в транс !

Боже мили, какво е правило това чудовище с нашия Гришо? Талантливия ни тенесист трябва на всяка цена да разкрие истината, колкото и брутална да е тя, обезщетение за минимум сто милиона долара. Григоре, всички българи в този момент, сме твърдо зад теб!

Arcadium

Предпочитам да си легна с мъж от колкото с тоя орангутан. Толкова нагло и грозно женище на дали другаде моне да се намери.

Черният мутант се изложи и сега познатата песен - расизъм, сексизъм и всичкия булшит.

Вярно е че има расизъм и то от всички страни, вярно е че жените се подценяват, от всички раси,но е вярно, че жените оцеляват и съхраняват живота си и на децата си въпреки всичко, няма нищо лъжовно в думите и, помислете

Баси и дзвера! Това да те не среща ни денем ни нощем!

По грозно нещо не съм виждал.

Тъпа женска маймуна...

Негрите в САЩ прекалено много изнагляха.

Същите, които насъскват циганите в България, насъскват негрите в сащ. И Тръмп го каза - има университети в сащ, където в определени дни е забранено за бели. Има случаи на побои, когато бял се е осмелил да наруши "правилото".

Жените са готови да играят, ама има ли кой да ги гледа???

Е че тази какво общо има с жените за да коментира. Това са просто едни генно модифицирани мутанти нещо като спортистите на ГДР спомняте ли си ги приличат на жени а мъже.

какво общо има расизмът с това че в някои отношения е ощетена от природата?! Или липсата и на възпитание също е вследствие на расизма?!

Като гледам коментарите- горди расисти сме Българите.

Това лошо ли е?

"Расист" еврг. - човек, който не казва на черното "бяло".

На тази снимка Серена много прилича на снежния човек Йоци.

При нея трябва нов термин - животизъм. ;) А онова с расизма и сексизма, когато опонетката и бе естествено жена и то негърка, е повече от странно! ;)

Тая човек да не може да я напсува с едно "Eat me!", че може да го приеме буквално тоя андрофаг...

Като чета разсъжденията и и я гледам, ... ми маймуна си е.

Няма спор за мен, много талант, много воля и много работа!!!Не са много като нея, това трябва да се признае .Но тя вече прекалява, дори не прилича на жена вече, а злобата и към белите хора е огромна ,а в същото време е и по голяма расистка от останалите! Това е вече заяждане ! Играй, Серина, ти си ненадмината, но не търси само вината в хората! Имаш си бял мъж, имаш си детенце, бъдете живи и здрави ! Не може всички да те харесват, или да те обичат, нормално е, все расизма ти е в главата!дори грозния човек има хубави качества и черти! Приеми всички такива каквито са , включително и себе си!

Какъв талант, от толкова химия, на човек не мяза...

Без химия, няма физика...

3 oт 5 въпроса 1) кой и е дал правото да говори 'от името на жените' 2) от колко вида кашлица страда? 3) защо не го извади и удари на масата? ще и приляга на емпаурнътия имидж. сега другите два 4) дами, ТОВА ли ви е мечтата в живота? да сте такова добиче? (парите и известността настрана, никой няма да ви ги даде) 5) кой допуска такива хормонални изчадия да играят като 'жени'?

Прилича ли ви на жена това г-ве-до?

Най-добре, за да има равенство, да се съзтезава с мъжете. Някъде около топ 500 й е мястото.

Пусти психодиспансер за тебе, Серино

не, не е луд, който яде баницата. защо и дават трибуна?

Нагло жуотно. Ще се сцепи от допинг, обаче, била ощетена, раиш ли.

И това нещо ако е жена.....По-скоро прилича на някакво неопределено по пол същество от филм на ужасите.

Спорът е дали е човек. Пък после вече, мъж жена...

Тя не 3 от 5, а 11 от 20 може да изтрае! Вероятно и 200 кг. от лежанка ще вдигне. И по колоните на залата може да се изкатери. Но жените - едва ли.