17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не мога да схвана това безумие.... Значи няма значение кой колко е кадърен, важното е в ръководните кадри да има поне толкова тъмнокожи, колкото и "бледолики" членове, а може да ги набират и от улицата :) :) :) Интересно, в ЮАР или в Найроби, или в Кения, или в Замбия - дали има едно нещо, на което в ръковдството да има толкова бели, колкото и тъмнокожи?... Ма не е коректно да се питат такива неща, нали... Малко прекаявате всички с това - и журналисти, и всякакви други публични лица. Ами, на който не му харесва в една държава, да ходи в друга ! Светът е отворен... Не е логично живеещите в една държава да трябва да променят изцяло бита си, защото някой си някъде искал да се съобразяват с него... И това е двустранно, което всички забравят вече ! Ако утре европейци или американци, пребиваващи в ОАЕ, например, поискат да имат право да ходят голи по центъра, защото са нудисти по убеждение?... Дали ще им разрешат....

Винаги чернилките са по големите расисти. Аве манго като не ти харесва отивай в Африка, на сила никой не те държи. Отивай да ядеш банани.

"Вече работя в борда на професионалните футболисти. Няма много тъмнокожи на тези позиции. Тъжно е, защото очакваш някакво расово разнообразие, каквото се вижда на игралното поле." На мен ми е тъжно, че на терена "дискриминираните" стават все повече от "расистите"! За да си на ръководен пост не се иска бягане или скачане, там трябват други качества ,които за твоята раса не са много развити , иначе щеше да има оне 2-3 -ма шахматисти с твоя цвят на кожата! Ако искш да спреш расизма , росто ти и твоите събратя срете да го създавате! По-голямата част от хората нямат нищо против вас , но с това вече реване , колко сте неоправдани и "лишени" от права - ставате досадни!

Едно време им викаха партийни секретари на тези позиции. Сега станаха дивърсити менажери. Същността си остава същата - задник с уши.

Директор искал да става чернокожия, за да командва белокожите

Има лесно, да се "спре расизма". Само трябва да се "спрат" расите.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Може би, човекът да иска да се прибира в Африка и там да се бори да има повече бели в "ръководните органи". А!?

Под "да спра расизма" да се разбира, искам топло местенце с голяма заплата и да направя колкото се може повече мизерии на всички наоколо!

Аман от негра, дето реват, че имало расизъм. Ако беше вярно, нямаше да са там, където са в момента, а в някои гето.

Всяка раса да си ходи в континента, от който е допълзяла и няма да има расизъм! Интересно ми е да видя ревящите маймуняци как ще бъдат “галени” с перце от съгражданите си обратно в някоя кочина в Африка! Що не оревават света за хилядите избити черни на ден от черни в Африка? Мхм? Или БЛМ върви само сред еврогрйски пере..си?!

Аз па искам да отворя магазин за спиртни напитки в некоя арабска държава.

Вече ми омръзна от тези новини за измисленият им расизъм на тези плебеи, за ЛГТБ простотията и тем подобни изращения. Лошото е, че младото поколение след 2000г. и нагоре за невероятно глупави и необразовани и лесно могат да се манипулират и да им промият мозъците и подражават на тези изращения. Не ми се мисли какво ще стане след 5-6 години...