17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва ли вече ще модата или просто е политкорекно да нема вече физиономии на снимките а само фереджета и намордници?

BajMihal

Смятай... Ако караш с обувки с един по-малък номер и трябва да се сгънеш на две за да караш болида и въпреки това да спечелиш... Това показва 1 от две неща: 1. Ръсел е супергениален пилот 2. Който и да сложиш в този болид, ще спечели. Аз залагам на второто.

Ако много случайно си пропуснал, Ръсел е световен шампион през 2018 година. Вярно във Формула 2, но това е последното стъпало преди Формула 1. Разбира се болида има значение, но все още пилота участва в развитието на болида. Пилота не е единствен фактор. Бюджета определено е по-важен. Но някой ден, ако получи договор в силен отбор, няма да се учудя Ръсел да стане световен шампион.

Айде да отиде да участва в развитието на болида на 15-тия, най много да стигне до 10-12 позиция, което показва че предимството получено от колата и от промените в правилника е огромно и напълно обезценява успехите му!

С тази кола почти всеки може да спечели състезание, но не всеки може да победи Хамилтън. Не съм негов фен но не мога да отрека че е добър пилот.

Победите му с най-добрата кола не струват, защото предимството което колата му дава е твърде голямо! Нека да се разменят с 15-тия и да видим дали 15-тия няма да стане втори, а Хамилтончо най много 12-ти и то при наличие на късмет...

to e ochevidno kakvo s epoluchava vuv Ferari sus Sebastiyan,nyama dobra kola nyama dobro klasirane ,ili,Fetel ne e dobur pilot?

"Но е срамно, че пилот, който обикновено се бори за петнадесета позиция, почти стига до пол позишън в друга кола. Формула 1 може да бъде истинско шоу, ако възможностите се изравнят", какво е това състезание като единия пилот язди кон а другия магаре???

Много точно казано!

Това доказва,че болида е в пъти по добър от останалите! Който седне в него пичели!

е глупаво ,защото ситуцията само потвърждава казаното от Верстапен.

Последните две години, правилата се манипулират така че само Мерцедес да печели. Вчера се видя че и маймуна да сложиш в колата пак ще е победител. Опаааа ама то такава стана и световен шампион