Коментари - Шотландците: Искаме отговори. Изхвърлиха ни от турнира с неотсъдена стопроцентова дузпа | Корнер.dir.bg
назад

Шотландците: Искаме отговори. Изхвърлиха ни от турнира с неотсъдена стопроцентова дузпа

Как може да не се намеси ВАР и защо свири рефер от Аржентина, гневен е селекционерът Стив Кларк

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Шотландците: Искаме отговори. Изхвърлиха ни от турнира с неотсъдена стопроцентова дузпа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Няма да има футбол вече ,ще има УЕФА и ФИФА те ще казват кой да играе и кой да печели а за вар няма какво да коментирам откакто има вар се загуби и удоволствието на играчите когато вкарат гол.всичко вече е бизнес

Факт е, че имаше дузпа и не я дадоха, другият факт е, че шотландия в момента е по-слаба и от нас - за справка ние вкарахме на унгария 2 гола само преди година. И да бяха продължили, който и да им се беше паднал, щеше да ги мине като бърз влак малка гара, просто са най-слабия отбор на това първенство, конкурират се с Полша, но там поне им липсваше Лева, имат си оправдание

Не гледах мача, защото следях Швейцария-Германия, но пуснах в последните 10-15 минути да видя какво се случва. Ами не виждам за какво изобщо могат да претендират шотландците като играта им беше по-зле и от нашите клубни отбори. Изтърваха тромаво абсолютно чисти голови положения, феновете им в края на мача всички се държаха за главите и не вярваха на очите си, при головата атака на унгарците ги разсипаха с елементарни пасове, учудвам се как цял мач унгарците не са успели да им вкарат. Абсолютно заслужена победа на Унгария!

Вярно! Гледах добавените 10 минути, знаех, че шотландците са дървета, но не можах да повярвам как не можаха да добутат топката във вратата на унгарците от чисти положения! И без гола в последната минута отпадаха, но сега пък унгарците ще продължат.

Темата е дузпата,а не моментното състояние на шотландците.И за твое сведение Унгария напусна европйското.

Те шотландците всъщност играха само последните 10-15минути, дотогава нямаха нищо. Само един неточен удар за цял мач.

Добре, че ги изхвърлиха тия дървари.

Прекалено много права им дават на тия вратари в наказателното поле. Неможеш да ги докоснеш. А те си правят каквото искат. Действуват като убийци.

А малко преди това шотландеца не беше ли в засада ?

може и да е бил, но положението трябваше да бъде разгледано