Симон Байлс: Трябваше да се откажа много по-рано, животът ми бе в опасност

Звездата в спортната гимнастика засегна и темата с расизма в изповедта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на японците- въпреки че са под американска окупация- и икономическа и военна, не се огънаха. Всички зобмирани атлети - вън. И какво стана - Симончето нещо зацикли. Всички знаят, че щатските спринтьори са асматици- смях. Ама на тях доктора им го бил предписал "прахуляка"! И защо, за да се кефи някой полуидиот,че Америка е велика. Когато политиката спре да командва спорта, тогава ще се изясни,кой е добър, и кой посредствен спортист.

Тая трябваше да се откаже още в Рио, а не да излиза надрусана и после да я оправдават, че видите ли пиела нещо срещу липса на внимание-смях в залата. Тогава това мина, но сега японците рекоха не и работата и се разкисна.

Мръсната ДЯВОЛ- маймуна да умира... И да бяга ОБРАТНО към Африка !! Гнусно и алчно животно....

За всичко са виновни белите хора. Даже за това, че си черна.

Черните расисти се оплакват от расизъм!!!

Абсолютно безсмилен спорт, който деформира телата и поставя състезателите в риска за живота им.

Маймуна да се уплаши да подскача - накъде върви този свят... Какво следва? Жълтур да се уплаши от математика и евреин от пари ли?

Аз съм истински расист. Гледам само порно с черни жени и бели мъже.

Имаше един американец- боксьор- Томи Морисън, решил да спи с всички просяци- негърки и китайки в САЩ... Накрая се зарази с СПИН, разболя се, спря с бокса и ФАЛИРА... Маччкай маймуните да бягат обратно към Африка !!!