Скандал на Световното по биатлон, полиция нахлу в стаята на руска звезда

Италианските ченгета преровиха багажа на Александър Логинов преди щафетата днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са доказани състезатели по допинг! Това там е държавна политика! Няма кво да се оравят на изненадани и ощипани...

Сега ще вземат да ги изкарат жертви “горките” руснаци, ха ха...

Провинението му е, че взе три медала дотук. И го направи с добра стрелба, а не с бързо бягане. А за стрелбата допинг няма. Да не говорим, че това си му е силата, откак влезе при мъжете. Ама директивата е ясна - позволят ли си руснаци да печелят състезания, веднага ги отстрелваме за допинг. Пък че франсетата изведнъж станаха по-бързи от норвежците, хич да не ни прави впечатление.

избирайте Путлер и пак робувайте на великобесният "руСски свят" и ще продължават да ви се случават ей такива хубави неща

Той си знае защо го бият, стига тези руснаци са се правели на овчици. Месят се във всичко по цял свят барабар с нашите измамници копиняги или както се казват сега бсптапаци

Щото в щатите е различно а? Състезателите са все асматици и епилептици? Я кажи да си чул нещо за чистача дето бутна пробите и ги унищожи "без да иска"? А тренера дето го уличиха в разпространение на допинг ама състезателите му даже не ги провериха? Той явно ги е давал на родителите на състезателите. Що сте толкоз промити бе? А някъде да видяхте доказателство? Думите на един изгонен от спорта руснак, избягъл в щатите и незнайно как получил гражданство за незнайно как за 16 месеца? Ти вярваш ли на тази работа?

Щом видиш руснак му удряш един шамар ...той знае за що ако ти не знаеш. Руснаците са винаги в издънка.

Склонен съм да вярвам че не е взел допинг след като е проверяван многократно, но това което си написал не е вярно. Големия проблем при стрелбата в биатлона е че биатлонистите са изморени, задъхани и сърдечния им пулс е ускорен. Трябва за секунди да нормализират дишането. Допинга ще помогне много за това да не си изключително уморен при стрелбата.

Както винаги двоиния западен стандарт

Ти затова чиракопитека мизерен си още жив, щот само зад компа си гарой. Иначе си обикновенно мърша клошарска.! мбууухахаха

Какви небивалици плещеш, друже? Ако вземаше допинг, щеше да си личи и по трасето, а той изобщо не е бърз, като малкия Бьо или Фийон-Майе, да речем. Просто стрелбата и подготовката за нея винаги са му били силна страна и когато другите бъркат много - както стана в спринта и преследването на това световно, Логинов винаги се класира напред.

Това се отнася за тебе роден от ануса ....Герой си само защото не си ме срещнал.. Но и това ще стане...

Единственото нещо което коментирам е твърдението ти че допинга не помага на стрелбата. Помага и то много. Не твърдя че Логинов е взел допинг. Но някой който е взел допинг и бяга равномерно без да се напъва прекомерно ще има предимство при стрелбата.

Единственото нещо което коментирам е твърдението ти че допинга не помага на стрелбата. Помага и то много. Не твърдя че Логинов е взел допинг. Но някой който е взел допинг и бяга равномерно без да се напъва прекомерно ще има предимство при стрелбата.

Няма логика да вземаш допинг, ако с това не целиш увеличаване на скоростта по трасето. Кой ще е тоя бунак, който ще се назоби, за да му е по-равномерен пулса при стрелбата ?

Аве добитък ибании преди 4 години бях в Бургас и виках оня твоя приятел пеераза бегееца да сё срешнем да му извия пилешкото вратленце, ама гнидата не дойде. И ти си същия посерко миризлив.! мбууухахаха

Руснак, да взима допинг? Неее, никога!

Затова ли руснака в повече от 30 войни бил шамари на турци? За турците било изненада?

Искам само да ви кажа, че това са обикновени момчета но притежаващи ХЪС да се борят, да се доказват, да воюват за идеите си.Тези качесва по принцип се експлоатират от големите, - САЩ, РУСИЯ, ГЕРМАНИЯ.А, ние със Щерев само можеме да ги сочиме с пръст и да викаме за един или друг, но това не ни дава право да ги упрекваме персонално!

А защо не проверят и другите отбори, например французите - как така изведнъж всичките станаха много бързи и точни този сезон, каква голяма разлика с миналия сезон... Но за тях, норвежците и т.н. правилата явно са други.

Пък норвежците, дет всички са астматици, са чисти като планинска роса, ма моля ви се....

За да се успокоиш ти трябва друг медикамент. А ако го вземеш знаеш ли кога ще тичаш ако го вземеш? Няма да е на същото състезание.

Руснак ли е значи е виновен. Нашите български партньори са най-добри и изпълнителни в преследването на руснаци .

И какво са тъесили ?! На майка си шундата !!! И да търсят и да не търсят , нищо няма да намерят !!! А Щерев и сие да духат супата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да ми вземат комп-а, ще ги СПУКАМ ОТ СЪД!