17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Флорентино Первс трябва да бъде разкаран в затвора при бай Ставри....! Също и Американската компания зад него с която перат парите ! Бай Ставри ще стане ли щастливец освен Бойко Борисов да му дойде и Флорентино Перес с голо дупе в килията !

Английските отбори изглеждаха зле, въпреки че стигнаха полуфиналите. Челси имаше огромен късмет срещу Порто, особено първият мач, където вместо резултата да е разгромен за Порто, биха Челси 2:0. Ситито се измъчи срещу закъсалият Дортмунд, които са напълно трагични и не знам дали ще се доберат до място за ШЛ. Реално най-очакван финал от мен е Реал-ПСЖ. Но ако спечели Челси, си представям тези от ПСЖ, как ще си изядат гъзовете от яд, че изхвърлиха треньора Тухел. ;) Би било забавно.

Ще изчакат да видят ко ше земат от новия формат на ШЛ и пак ще започнат със Суперлигата, ако не и по-отрано, веднага след финала. Какви войни какви 5 лв, просто са отложили неизбежното, а то е спасение за големите отбори. Досега не съм чул някой да може да спечели 10 пъти повече, съвсем легално, и да разправя: неискам бее, неискам. В тази Суперлига ще влязат всякакви отбори, не само 12,ще го раздвижат много, защото ще е в пъти по добре финансирано, няма как Перес да ви разкаже цялата идея в 2 изречения. Колко отбора играха финал на ШЛ за 30 години??? Пребройте ги, вижте и пак помислете има ли смисъл за някой беден отбор да се пъне.