17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и фактът, че Ф1 не става за гледане....................

Никога няма да бъде Фанджо,Сена, Шуми, хакинен, Райконен и всички други които бяха безкрайно добри пилоти с слаби коли! Няма тяхното излъчване и няма да го има!Пък и нищо не се знае ,може я да катострофира ,я крак да счупи , я глава да удари...там никой не знае какво му готви утре...Така че споко...има време да бъде номер 1

Хамилтън има шанс да стане най титлувания пилот. Може би се сещате обаче какво щеше да стане (невъзможно разбира се) ако се състезаваха Сена, Шумахер и Хамилтън с еднакви автомобили без много електроника.

Мисля, че му стигат толкова титли на Снежко.

И-- защо са тези сравнения- Най--- най-- Всяко време има своите рекорди , постижения , пилоти--При Себастиян ред проблеми го отдалечават от челото.Но-- знае ли човек , колелото се върти---

Навремето когато Ферари станаха доминант в състезанията няколко години подред, спениха правилата и направиха всичко възможно за да има интрига. Сега обаче наблюдаваме постоянна доминация на Мерцедец, и нищо не се предприема по този въпрос. На всеки е ясно, че във Ф1 който има по-добрия автомобил, той печели. Но е и очевидно, че там където Мерцедес от години са силни, всички останали са догонващи с много. За момента имаме Мерцедес и всички останали на опашката.

Мааллеейй...дано Хамилтън не влиза в страницата на "Корнер" за да прочете ,как един пишман-джурналист,в желанието си да блесне с "гръмко заглавие" и острумие ,го изпраща на ...небето .

Прав си...

Щом един смотан Розберг го би със същата кола смятай какъв карач е

И 10 титли да вземе Хамилтън никога няма да е,като Михаел Шумахер!

Kenn1111

Лесно се става шампион с кола която няма конкурент и конкуренти.Реално формулата няма интрига и се превърна в каране в кръг където подреждането е предварително известно.Така че за мен това не е никакво потижение.Всеки който седне в тази кола щеше да постигне тези успехи.

Розберг дефакто не го е бил, би го отбора, заради който, случайно или не (много теории има, че титлата е подарена на Розберг, на изпращане) не финишира заради учудващо много проблеми с колата в този сезон. На пистата, Розберг не е побеждавал Хамилтън. Дадоха титлата на Розберг и го изпратиха да си ходи, за да може да направят, без караници и прес сензации, че мачкат Германския пилот, Люис и формален номер 1 пилот в отбора.

Всички шампиони във Ф1 стават такива с кола или доминираща или сред доминиращите. Миналият сезон Ферари беше по-добрия автомобил и в момента се вижда, че в не малко състезания колата им е достатъчно бърза, но Хамилтън пак ги бие.

Никой няма да е като Шумахер, особено Хамилтън.

Хамилтън никога няма да бъде истински №1! Днешно време при толкова електроника в болида, не пилотът управлява, а точно обратното - болидът. В други времена на истинска конкуренция, Хамилтън го виждам от 5то място надолу. Алонсо, Шумахер, Мика, Баричело, Култард, Сена, Маса ... толкова много класни пилоти по едно и също време (без Сена). Тогава се искаше майсторство от пилота, сега си като на видео игра, всичко бутони, херцове, електроники - кибернетики и прочие. Ще направи поне 7 титли, но тежестта им няма да има нищо общо с тези на Шумахер!

че формулата умря преди поне 10 г. още ли има такова нещо и зрители?!?

Това с аурата е голяма глупост. Точно Хамилтън е най титулуваният пилот последните 10 години и един от най в историята. Цялата глупост идва от това, че е кафяв и не е червен. А прости хора колкото искаш. Фактите говорят сами. Да направат една анкета онлайн в F1 официални сайт и да Вим тугаз

По тъпо нещо не можа ли да измислиш?

И що?

За едно време изобщо не е така, класата на пилота определяше титлата, а не колата с всичките и екстри днес! С най-добрата кола днес и най-лошия пилот ще спечели титлата без никакви проблеми! Преди години беше интересно именно съперничеството между пилотите, тяхната класа и талант и опит, а не между колите и двигателите и всякакви други електроники и екстри!