17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стадио насред София,само идиоти могат да построят

никаква промяна и тази е замесена с мафията и корупцията, не зная с какви очи излиза ?!

общо дружество между държава и клуб!!

bananaland

И преди имаше общо дружество между държава и клуб. Държавата беше БКП и ги създаде (цска) :) ()

не е важен за половината град,а за половин България! Защото ЦСКА е най-великия футболен отбор с най-големи успехи и у нас и в чужбина!

ахаххахахаххохохохо да най-великия тупан може би (виж ми ника) I

Ника си можеш да си го.... сещаш се... или да го промениш на Вадуц, Олимпия, Тампере и много други... :))) Ние си помним отстранявания на европейски шампиони - вие победа срещу ЦСКА.... ама кой колкото си има - на това си се радва :)))

Подуенски клошари, а козирка кога? А данъците да си платите към НАП КОГА??? А да ви разпердушинят фенклубовете и да ви вкарат ултрасите в затвора за дрогата дето постоянно разпространявате КОГАААА??? Вечно сте с всички власти и правите дудуци на всички - Софиянски, Боци, Шиши, списъка е много дълъг.

КОМУНИСТ-МИЛИОНЕР, Е НЕМА ТОКОООВА ЖИВОТНО.

Значи за стадион , който е от обществено важно значение за половината град , документите се бавят по 2 години , но за някой комплекс насред градинка, за месец всичко е уредено! Няма такава пробита държава!

И от кога стадиона на тирето стана "важен за половината град"

И какво точно му е общественото значение? 22 ритнитопковци се правят, че правят нещо и 5-10 хиляди шебека ги гледат от трибуните, псуват, крещят и се бият. Кое е значимото?

И ти сега си бит ПЕС.. Според мен има значение, че се бият и изкарват агресията на стадиона, а не по улиците със случайни минувачи.. все пак е нещо добро... играчите не ги коментирам, много са далеч от футболисти...еле пък спортисти..