17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четниците съвсем изтрещяха!

Баскетболиста Миличич е прав!!! Компромис не може да има между сърби и боклуци!!!

Джокера е прав за Югославия, а и в крайна сметка - всеки е свободен да симпатизира когото си пожелае... А който го е срам от историята, да ходи да си изпере чорапите и да си ляга!

Сърбе на върбе. Хърватите са много по читави, като хора от тези хейтъри сърбите. Спомням си на една почивка в Хургада играхме волейбол с/у няколко сръбсли мекерета. И те се опитаха да ми обяснят, че македонците били сърби, хърватите били сърби и тн. Аз им казах, че всички сърби са българи. Разсърдиха се. Кво ми пука, изключително тъпи к*пелета са.

Много хубаво си им го казал, защото днешната територия на Сърбия е била българска, а Сърбия е почвала от град Рас и продължавала в Босна. Освен това са високомерни до безобразие.

Иначе Иванишевич бе висок и с много силен сервиз на който разчиташе. Така че чисто технически е правилно, ако иска да си развие сервиса, както е написано.

За сърбите е време да приемат фактите.

"Хърватите" са сръбските "македонци". Един народ, с две религии, две писмености, две държави. Разделяй и владей. Като има дебили да се връзват.

Глупости...ако бяхте учили история в 5-6-7-8 клас щяхте да знаете, че Хърватите са си имали държава и царе още през 7-8 век. Докато македонците са ги измислили след края на ВСВ

Не знам как е в историята, но едните са православни, а другите католици. А говорят сърбохърватски, на което сигурно биха се обидили сега.

Бе, то и "македонците" са имали царство, още по-рано.

Абе етнографе що се излагаш,много ги обичате тези сърби,новата история я пишат по принцип в Москва,ти там ли си учил,щото там знаят че те руснаците са ни дали и религията и азбуката,а Джокович си е пич отвсякъде достоен за уважение,не бърка политиката със спорта,така и трябва да бъде,за Хърватия пък вземи попрочети малко ,че се излагаш.

Типичен "балкански синдром"!

е страхотна личност, да го обвиняваш за тези неща, наистина трябва да си ограничен по балкански. Комунистическият начин на мислене, с търсене на врагове, взема огромни размери напоследък.

Какъв комунизъм те гони ? Дебил ли си или не си чул какви са Тото и Джилас. Тъпи чалгаджии. Джокович е голям не саюп в спорта, а вие дети ревете непрекъснато на национални теми сте примитиви.

Тъпо и ограничено балканско мислене!