17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а в европа като ви пуснаха заря и ви изпързаляха скиорите всичките мачове на 0 кой ти беше виновен, пак ли Табаков ?!

Стойчо е прав - и за съдийските "недоглеждания", и за балтиите срещу ЦСКА, и за стадиона. Обаче, сега ще изпълзят едни перукани, говеда, делиормански глигани и всякакви пеликани, па като почнат да вият, че са най-велики и колко "оранжев" е червения клуб.... Скрийте се, мишоци!

Стойчо хем го пързалят, хем го глобяват... Стойчо не е тройчо, а нулчо в Европа. Едната точица за ЦСКА е след 0 : 0 със Заря

Кога на Стойчо седнете, седнете, кога на Стойчо седнете, кога на Стойчо седнете, ШНУРА ЩЕ МУ ЛАПАТЕ, ЛАПАТЕ...

Няма шнур бате. И акъл няма

Браво Стойчо ! Каза каквото трябваше да чуят

Само така за тоя плачко. Вечно мякой му е крив

Този е много слаб треньор, все някой друг му е виновен

По принцип не съм съгласен някой да се оплаква, но в конкретния случай Стойчо е напълно прав. Колкото и да негодувате, едно измислено ч или преувеличено нещо не е казал. Не знам защо се пените?

SU-152

Къде ни е стадиона който комшията оттатъка го видя.................

SU-152

Умората,феновете,съдиите синьото БФС,комшиите оттатъка със стадиона и прочие........ Измести центъра на вниманието от собствения си провал в играта на скъпото Тире. И вие му се вързахте. Кой му е виновен че снощи имат една греда, един отменен гол и един гол от нищото срещу отбор с бюджет 2-3млн????

А аз като зрител кого да глобя, след като разни съдийчета , уж футболни коментатори и БФС чиновничета, всяка седмица ми трошат нервите с прояви на ЯВНА корупция, съглашателство и безпринципност ?

При 300 хиляди заплата глоба от 4000 е нищо. Сигурно и клубът ще я плати.

Че какво невярно е казал? :D

Селски хитрец.Така се застрахова че всички лоши резултати ще са по вина на съдиите,а добрите въпреки тях.И че той трябва да стои 5 месеца при всякакви резултати, разбираш ли за да отсъди накрая на сезона какви мерки да вземе срещу БФС.Очаквах нещо подобно, това е коронният номер на Стойчо като почне да издиша мантрата какъв велик треньор е и той винаги вади план Б-бори се с БФС,бори се със сините с Лудогорец развява знамена прегръща се с фенове,зове ги да обичат ЦСКА.Това са толкова изтъркани номера че не знам как още има хора да му се връзват.ОК че има отношение към ЦСКА има ама в Европа и там ли са в заговора срещу Стойчо?

Аз съм ревльо и жалкар, но писателчето на статиите за цска е педал нещастен.

Капацитет, за пореден път си легнал под статията на великия ЦСКА, защо?? Толкова активен не си когато лефски играе. Наистина почвам да се чудя на кой отбор си фен:) А иначе по темата. Аз не го виждам като изместване от темата. Той си каза къде са грешките на отбора в тоя и в предния мач даже. Но ти не слушаш! Твой проблем приятел. Захващаш се за нещата, които болят. А истината боли в този случай. Кое не е вярно от казаното?

SU-152

Шака Зулу стягай африканския лигион за второ място...............И Гриша лига ви направиха и пак сте недоволни......

SU-152

Дано и стадион да ви направят та да спрете да ревете.............

Доказателства?

SU-152

А великия ЦСКА го няма,сега сте CSS.................

Като имаш смелостта да говориш такива неща ,имай и смелост да ги докажеш в съда .откакто си треньор с нищо не промени играта,остана си една и съща (безидейна).винаги когато си притиснат от слабостта си на треньор ,почваш да обвиняваш абсолютно всичко и всички за провала си.абе п…у…..тка си и такъв ще си останеш .завинаги един от eko-toi arena

Сигурно е добър треньор, но такова невероятно млънкало е, че убива всичко добро.

Браво на Младенов Каза им Истината в Отчете и Перукан,веднага взе да се прави на Утрепка,пак чак и глоби еееиии нмву

Тройчо, забрави как самата комунистическа партия създаде отрочето ЦСКА и го дундурка през всичките години на комунизма. Отделно от това му даде стадион в центъра на София. За жалост когато комунизма падна всичкото това подпиране от партията спря- спряха и успехите и лъсна истината. А наскоро дори се стигна и до позорното ЦСКА-Литекс.