Стойчо Младенов отнесе сериозна глоба от 4000 лева от страна на Комисията по "Етика и феърплей" към БФС.

Причината е във вчерашното изказване на Младенов, в което треньорът на ЦСКА нападна родното съдийство и ръководителите на футболната ни централа. Освен това той се изказа остро по адрес на Лудогорец, Левски, както и държава относно казуса със стадион "Българска армия".

Именно заради "уронване престижа и нарушаване на честта и достойнството на съдийската бригата", е наложена паричната глоба на Младенов.

"Искам да ги предупредя и феновете също трябва да знаят - кой беше днес на ВАР? Кабаков, Табаков, кой беше? Този същият, който ни свири преди няколко дни в Разград.

Там защо не погледна дузпата на ВАР? Защо в две ситуации там не погледна, когато имаше втори жълт картон за съперника? Ще ги предупредя да спрат, да бъдат честни и коректни. Защото след пет месеца по друг начин ще си говорим с тях", е часта от изказването, заради която той бе глобен.

Това е втората подобна глоба само в рамките на седмица, след като националният страж Иван Караджов бе санкциониран с 3000 лева заради недоволството си от реферите след мача между Арда и Левски.