17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Шумахер беше агресивен на пистата, ама ГОСПОД не забравя, така че пъпчивото копеле да има едно на ум......

Ти си толкова незначителен че никой не те мисли. Това което Шумахер го е постигал за 1 минута ти не можеш цял живот да го постигнеш. И макар и да е в кома никой няма да те забрави тебе след 2 поколение собственото ти семейство няма да те помни дигурно.

няма да го забрави * Ти си ясно че си плазмодий

Сигурно си накое пъпчиво тинейджърче и гледаш Формула от вчера, така че си пусти на запис /за това се надявам да имаш някой друга мозъчна гънка/ и виж какво правеше Шумито.

Много добре знам какво правеше. Размазваше всички на пистата. Срещу палячото Деймън Хил трябваше да го направи това, не може за това че го изпреварил на formation lap и после не се прибрал в бокса да не му позволят 2 състезания да започне. МаФИА направи всичко по силите си да му вземе титлата 1994 и да я даде на британеца, само защото баща му бил еди кой си. Срещу Вилньов не го защитавам това си беше мръсно. Беше победител и мъжкар, Хамилтън обича всички раси и полове и те него също. Само ако си ми казал че Сена ти е идола, значи си пълен идиот. 1 път той не се е дръпнал - или е изпреварвал или се е удрял. Нямам проблем с това, ама лицемери като тебе и като британците хулят единия и после си затварят очите за другия. Това да използваш името на Господ за такива работи само социопат може да го направи. Та кажи ми кой ти е любимия пилот?

явно, у нас има доста подръжници на холандската трева и на пъпчивия агресор на пистата. Абе, охо-боховци, нали виждате необяснимата агресия и хулиганското поведение на този младеж, който за няколко години във Ф1 има над 30 тежки катастрофи, предизвикани от него, и нима чакате да убие някого на пистата, за да бъде отстранен завинаги от този спорт на аристократизъм и елегантност. Макс очевидно има тежък психологически проблем със себе си, както и зависимост към агресия, явно, тревата му идва недостатъчно...

и елитарност ли са маймуните в САЩ които трошат заведенията. Много ми напомнят за Асен и Фончо от махалата, елита на елита са. Спорта не е такъв от времето на Греъм Хил, Джак Брабам и прочие.

Съгласен, пъпчивия е пълен комплесар и идиот.

Дано спрат холандските гъби и пъпчивия луд да изтрезнее. Аман от убийци! Това ли е пример за шофиране?!

За да бъде чисто състезание бай мангау трябва да бъде забит с 300 в оградата.Така както направи с Макс на силвърстоун.

Не, трябва да му се качат със задната гума на главата, да го избутат от пистата или да спрат внезапно пред него.

SU-152

Аз лично спирам отново да ги гледам...........Първият път беше когато Мерцедес наритаха Алонсо заради бореца за права.Сега спирам защото МаFIA направи всичко възможно да последно да ни държат пред екрана и да гледаме вече изпърд*то им състезание .............Иначе колегата под мен е прав,Мерцедес в момента са със по добрата кола...... Жалко а беше хубав спорт!

Бягай да гледаш БГ футбол.

SU-152

Слушам.........Поне има някакви страсти,а тука близо 10 години едни и същи таци.

SU-152

та ци

за холандеца съм, но истината е че Мерцедесът в момента е по-добрата кола. и това е. с тия 20-30 кс отгоре не е нуждо кой знае колко зор.

Истината е,че двигателя на хонда беше в края на живота си (около 2600км при ресурс от 3000км) а на мерцедеса е нов та не се знае дали точно в последното състезание няма да сменят двигателя и те и тогава ще е интересно коя машина е по-добра

Но така губят пет места на старта. Дали е оправдан този риск?

Черничкия си умира от страх да не загуби! Болни амбиции! И разни смотани либерали вече над 10 години му подхранват егото и му дават аванси

Афрото знае много добре,че догодина любимец на ингилизките стюарди ще е бялото ингилизче и той няма да има никакъв шанс с/у него та за това е този напън сега за последно

Тоя дребния мангал Хамилтон много нагъл.