17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно подходящ момент да спечелиш паре ма Моме. Силните ше ти направят място за изява.

На тази , сякаш Тръмп й е писал словоизлеянието. Добре се е подложила. Да, не й трябва "антураж", нали си пътува "вкъщи", няма да прелита океана. Ноле си е спечелил милионите , без.да ореве.света...

В тая побъркана страна кой ли пък иска да пътува?

Еей, ма начи да не казвам к'ва тъпа патица е тая, че ще ме изтрият, ама вместо да се опълчи и тя на световната лудост тръгнала на най-големият да му чете конско...

Chefo77

Човекът си има мнение и то е съобразено с неговото положение и желания. Когато си голям спортист, не може да идеш на събитие само с мама, за да те гледа и разказва на съседките. Тази явно се чувства дискриминирана от нещо си, та скача. И вместо да се замисли и над друго - че като не играят големите (а наградният фонд си е същия), се дава шанс на по-малките да покажат нещо и да захлебят - тя реве. Ами да ходи да играе, някой спира ли я?

Тая ми се струва че Джокович я е отрязъл някъде и сега не може да се събере.

Джокович, ако е толерантен

ще се омъжи за братята уЙ лямс и майка им, да е ... щастлива. И демократична да е... Да ги е...

Мрете в лайна скъпи сънародници. Всеки минуси още 10 см отгоре да ви затрупва. :) Хайде, поне 2 метра го направете. Нека омазването да започне сега. Знам, че ще ви хареса. Действайте, малките ми. :))

Минус ти е много. Почерпен ли си? Дрогиран ли си? И двете ли си? И друго ли има?

Еван е, ама отдавна и сега се е разтъжил...

Удоволствието е.мое ! :-D

завист. бял, образован хетеросексуален мъж който работи и си плаща данъците - виновник за всички беди които са се случили и ще се случат на този свят. - черните се оплакват че са необразовани и получават малко пари но нито искат да работят нито искат да се учат - жени - оплакват се от насилие. ходи без гащи, 1 тон грим, изкарала циците на вън и се оплаква че мъжете я гледали като парче месо за скес - лесбийки и гейове - постоянно ревът и за "уй" и само се жалват ................... всички съдят и искат обезщетение от белия хетеросексуален мъж ....... въпросното момиче да не се оплаква. никой не й е длъжен за нищо.

Джоката абсолютно сигурно е казал за тая овца нещо от рода на “Е..м ти п.....та м......а“

Може и по дълга да е дръпнал :))

Спечели си ги и ти - какво ти пречи..

Момчието литка.Да играе и печели, кой и пречи.

дайте смс-номер да му съберем парички, да донади към милиона и нещо заработка (може и да са повече в прасето-касичка).

..каква неподправена завист излъчва само..

е много ясно, как да не го нападне - бял мъж, на върха на някаква класация, нищо, че го е постигнал единствено с труд и талант. той има 150 милиона - тя няма, следователно ако не обвинение сексуален тормоз, то поне трябва да бъде наплют, че не подкрепя или не подкрепя достатъчно нещо си..

И е Балканец и е хетеро (поне така се предполага). по-лошо от това....... Мани мани. Как да не го нападне.

има страхотна жена и деца.

Кво и е крив Джокера, че не иска да играе? Тази иска Ноле да играе вместо нея ли? Тя щом иска нека си играе. Всеки да погледне себе си най напред, а Ноле ако иска може и въобще да се откаже от тениса. Живота и здравето са си негови, да прави квото иска с тях.

само за пари мисли, въобще не мисли за това да е най-добрата, а да натрупа парички, после да ходи да лапа черни...

ако Джокович беше шоколадовокафяв като мавъра Отело, щеше да си трае.

Всеки има право на мнение. Ако бях на мястото на Джокович, просто нямаше да съобщавам истинските причини. Ако това изобщо са му истинските причини, разбира се, тоест ако не крие зад нещо шокиращо (като това) причина, която е неудобно да обяви (например, че има хемороиди).

Не сте разбрали каката... За какво е целия рев? Целия рев е, че видиш ли това е по-по-най турнира, който ще им даде възможност да играят, а най-силния тенесист няма да играе и демек турнира става по-малко "по-по-най", а това е недопостимо за какъвто и да е турнир в САЩ. Всички турнири в САЩ трябва да са по-по-по-по-най. "На теб пари може да не ти трябват , ама на другите им трябват и ако не дойдеш ти да играеш тук ще орониш престижа на турнира и другите няма да дойдат да играят". Все едно Джокович е организатор на турнира и трябва да се грижа за неговия имидж...

Тая кво коментира мъжкия тенис?

Ама как му го каза, а?

Как? С уста?

Тая приятелка какво се е загледала в милионите на Джокович. Човекът си ги е заработил честно. Освен това с нежеланието си да участва, Джокович дава възможност на по-млади и по-некадърни от него за получат главния приз. Така, че такива като тая кифличка да могат да се изкачат нагоре от 51-вото чясто в ранглистата.

Ще се качат, де, ако могат...

Ще му се качи тая на к..., ама само в мераците си

Е тя тази очевидно иска да го зарази и човека да не може си харчи милионите в по-добри времена.

Ами имало кой да му ги даде, взел ги е. Не съм фен на професионалният спорт, но този наистина е мега добър, факт. Друг въпрос е при следващата пандемия, обаче всичките високо платени спортисти какво ще помогнат.......(не говоря за пари).

Могат да извършват дезинфекция на болниците. А, и да са санитари - за това не се иска диплома.

Тази пък, Джокович ли и е виновен, че не може да напъни трибуните с публика на своите мачове. Джокович не е длжен да участва, щом не иска. Като от US Open го искат да ми направят предложение, което не може да откаже. Ако не искат да се задоволят с играчи като американската Даниел Колинс, №51 в женската ранглиста.

на 26 а още не различава дали и се пи*ае или еве

толкова си прост, че не знаеш какво говориш

май не е на ясно със себе си кво точно иска

Ясно е иска известност и понеже не може да я получи с играта си на тенис. Се опитва да стане с "плюене" и на гърба на някой известен тенесист.

"Тенесист" казват някои от коментаторите на "Ойрошпорт" (добре, че другите знаят родния си език), иначе правилната дума е "тенисист".

Жокера ли ти е виновен,че не можеш да пребориш черното прасе Вилямс бре гърл?? То-"черното" има и повече милиони? САЩ миришат на ковид и негърско и аз не ща да ходя там

Явно си е национална черта на американците да дават акъл на всички останали и да критикуват другите. Тая, ако беше не номер 51, а номер 1, и ако трябваше да лети за Зимбабве Оупън, щеше друга песен да пее

Браво, бе! Ю Ес на опън = Зимбабве на опън, това ми хареса!

150 млн заслужил, 150 млн спечелил. На това гювендията вика «лесно»?

Тази госпожица има 9 мача през тази година(3 от които са загубени) и с тях е заработила 185 хиляди долара.На 26 е и има спечелени от наградни фондове над 2.5 млн.долара.Не ми се вярва да е прекарала чак толкова трудно кризата,за разлика от хората с нормални професии.Ама давай да сме социално активни лицемери.

Не разбирам какъв е проблема? Нали като не играе Джокович тези които не са спечелили толкова пари ще могат да спечелят.

Точно. Освен това какво я засяга нея? Тя какво ще загуби, ако Джокович не играе там?

Иди да въдиш говеда , американса кранто.

Трите секунди самоизтъкване изтекоха. Не зле да си смени мениджъра.

Аре ве, и аз няма да играя , па нямам 150 000 000 в банката.

Харесвах я като тенисистка. До тук беше.

С каква страст се хвърля бг разбирача да брани сръбчето... Не сме света, обичаме си блатцето.

Дори да не харесваш някой като Ердоган, в моментите кога е прав, е прав, а в други го плюеш. Тази, това че Джокович няма да участва, какво я засяга? Освен това на него нещо му сърдеха сърбите, заради някакъв хърватин.

Нещо лошо ли виждаш в това? Е, тогава продължавай да си злобееш.

Тя първо нека се поинтерсува с цената на какво е стигнал Ноле там, където е. И заради всичко, през което е преминал, сега има право сам да реши дали да участва на US Open. Да е жив и здрав Ноле и все така да вдъхновява.

Поредната празноглава ГМО-американка, с промит мозък. Американците си микслят, че светът се върти около тях. Дори не светът - мислят си, че Вселената се върти около тях. С какво точно ти пречи неучастието на Джокович да спечелиш женския турнир и да спечелиш милиони?

Може да има спонсори, които да се откажат и тогава наградният им фонд може да намалее - все има причина да недоволства момето.

Все нещо се оплакват тези американци,все някой друг е виновен.Целия свят им е длъжник....

той оказва най голямаа помощ на другите, като предварително се отказва от титлата,която иначе друг ще види през крив макарон !

tonk11

Нещо тъпо ми идва това "изакване". Човека има 150 мики щото ги е заработил. Не са от лотарията. Да ги заработи и тя. Отделно, кво я интересува дали ще играе? Това си е негова работа.

Схванах на тая кво ще иска. Иска го на място да му направи инсценировка че я е изнасилил и после да го съди и да гушне милионата. Класически пример в днешно време. Айде у лево и купи батерии за вибраторо

Може и тя да спечели нещичко от медийни изяви.

Какво се репчи пък тая, тамън ще се даде шанс и на други, какво пък толкова, дори и да е много добър и известен, ще отидат други също добри и известни, пък и всеки решава сам за себе си. Ей много се дразня като гледат все в канчето на другия, аман от такива!!!

Тя пък откъде знае, че елесно да имаш 150 мил. като ги няма. То и с много пари не е лесно ако ти си ги изкарваш. Примери с фалирали спортисти има колкото искаш.

Тоя свят се напълни с меркантилни жени. Ай стига му е надничала в портфейла на Джокович

Социалистическото мислене тепърва навлиза в Запада. Ще видите ся кон боб яде ли. Днес негите искат да не им викат негри, утре нямало било полове, а днес вече и надничаме в чуждите банкови сметки. Добре дошли в утрето на щастливия западен соц. Само да светна другарката, ако в тениса не се печелеха такива пари, нямаше да го има Джокович. Чисто и просто! Наслаждавай се, другарко, на факта че живееш в едни времена с такива звезди и имаш възможност да ги познаваш дори и на живо.

Само една жена може да мисли какво да яде, за да отслабне, какво да облече, за да е гола и как да се омъжи, за да е свободна. Та и г-а Колинс, никой не е казал да няма турнир.

Защо само му броите парите, а здравето,контузийте, вие да взимате решение - вместо Краля......

Подкрепям те момиче, аз имам 860 лева в сметката до 1-во число на следващия месец и идвам да играя на US open.