Коментари - Световната лека атлетика отказа да върне руснаците в състезанията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диваци и варвари нямат място в спорта.

ЛЕКИНКО СЕ ПРОПУСКА ФАКТА, ЧЕ ОСВЕН ПОД НЕУТРАЛЕН ФЛАГ, ДРУГОТО УСЛОВИЕ ДА ГИ ДОПУСНАТ Е ДА ОСЪДЯТ ПУБЛИЧНО ВОЙНАТА В УКРАЙНА, Т. Е. РУСНАЦИТЕ СПЕЦИАЛНО ДА СТАНАТ ПРЕДАТЕЛИ. ПОДОХОДЪТ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ Е СБЪРКАН, РУСНАЦИТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ, ТЕ ЗАТОВА ПЕЧЕЛЯТ. ОБАЧЕ НИЕ АКО БЯХМЕ НА ТЯХНО МЯСТО.....ЛЕЛЕ- МАЛЕ

Все повече т.наречените цивилизовани държави заприличват на социалистическо общество.Сталин на времето е наказвал и невинните заедно с виновните,а от Северна Корея взехме цензурата върху неудобните средства за масова информация.

Сигурно МОК плащат на ДИР да публикуват статии по този въпрос? Просто никоя друга медия в света не го отразява.

и тея са 100% американски подлоги, ай за Русия е ясно, но Беларус защо? и тогава какво правят държави като САЩ, Англия, Израел и т.н. в спорта, защо и те не са изхвърлени? пак двойни стандарти, за който плати повече

Kalin

Нещо тотално куца.Идеята на мирно съревнование между нациите умира и става част от полиническия хаос който владее света в момента.Олимпийската идея умира все по бързо.Почна се с бойкота 1980 на моска и достига своите върхове в момента.Скоро може и китайците да не ги виждаме на такива форуми както е тръгнало.Май само така САЩ могат да са първи във всичко.

Защото ще им оберат половината медали. Те бездруго се чудят как да ги отстранят от много време.

ДОСТОЙНО! Браво! Стоят зад решението си!

Кое е достойно, да нснзвал някой за националност. И ти си достоен, за награда за тъпота

Съвсем скоро могат да им намерят занимания в покрайнините на Бахмут.

Дори на фашистка Германия не е имало и намек за санкции, нещо повече ,провеждат олимпийски игри там! Хитлер със стигнати зъби гледа чернокожите участници! Сега една братоубийствена интрига от евреите се разглежда като нещо значително по-лошо от 2-рата световна война! Голямо лицемерие!