17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скръндза!

Страхотен играч, негови са си парите. Едва ли ще бъда в такава ситуация като него и все пак мисля , че Ноле е прав . Наистина не всички имат винаги професионално отношение . Има нуждаещи се обаче и може да ги даде поименно, добре познава много тенисисти, ако иска. Парите са си техни! Голямата тройка затова е голяма тройка! Сигурен съм, че помагат и на децата в тениса. Успех и здраве!

Егати малоумното предложение! Топът в нещо си ще дава парите си на "опашката" в същото нещо?! Аре, у лево. Да се потят с години и да си ги изкарат!

Kakto sa казали римляните - да го духат бедните!

Ами да, от чий зор. Комунизма, при който некадърните и мързеливите лежаха на работните и съвестните отдавна се сгромоляса.

Напълно е прав. Може да се даряват пари за хора в неравностойно положение и да се стимулират да се занимават с тенис (това означава да им се купи екипировка и уроци). Обаче веднъж като са приели професионалния тенис да е тяхна професия, или трябва да вложат всичко от себе си и да се занимават сериозно, или да си сменят професията.

И аз съм играл преди тенис. Мързелив съм и също искам да ми пратят от топ 3 няколко хилядарки.

Прав е Доминик Тим! За какво да даряват пари на разни мързели като Ник Кириос или други, които ги мързи да си дадат малко зор!

Колко да е голяма тази тройка, ако им сметнеш колко процента дават от състоянието, което имат излиза, все едно ти да дариш 50 стотинки, ако имаш 1000 лв доход - не би ли го направил ?

(не бъркай Тийм с Ноле)

Аз бих се чувствал неудобно, ако топ играчите ми даряват пари. Вярно е, че има огромно неравенство в парите, които получават топ-играчите и тези след първата 100-ица, но истината е, че интересът към по-слабите турнири е твърде мижав. Никой не би гледал по телевизията слаб турнир, освен ако не играе конкретен играч, който му е интересен по някаква причина.

Кириос не от тези , които нямат пари

Тийм, разбира се, не може да бъде упрекнат в каквото и да било. Обаче, големите 3, затова са си такива, защото разбират повече и от бизнес. Предлаганото подпомагане, освен че няма да ги ощети чак толкова, на фона на наличното им състояние, натрупано през годините, така също ще запази по-широкия кръг занимаващи се професионално с тенис (в международен план - тенисисти от много повече страни) - това винаги ще донесе много повече пари отново на тези от топ 3... Защото по-широкият интерес винаги носи по-широк кръг рекламодатели, спонсори, зрители, по-висока обща цена за телевизионните права и т.н.... И да, тези пари, основно, пак ще отидат при по-добрите...

Те затова онези са ГОЛЯМАТА ТРОЙКА, а той ще остане един от статистиката! Факт е,че има голямо неравенство при разпределение на фондовете! 4 мил. не са чак такава сума за първите 50! Спестили са ги само от хотели последните 2 месеца! За да си голям не е достатъчно само да си добър в играта, трябва да имаш харизма! Доми показа,че няма!

Некадърните футбилисти в А и Б група в Булгаристан правят без зор много повече пари от тенисисти в топ 500 на света

Какво значи неравенство? Тия от топ 3 не са се събудили един ден и хоп да са се превърнали в легенди. В едно класиране от 1-ви до 20-ти за 20-тия винаги ще има неравенство. Как иначе ще има по-добри и по-слаби и какво ще отличава тия 3-мата от другите? Сухи от водата няма да излезем, аз също търпя загуби заради ситуацията, а също и по-богатите. И те имат големи екипи и хора, които работят за тях. Напълно съм съгласен с Тийм, аз също не бих дарил, защото някои от тях не са професионалисти и така да се каже от няколко "извора пият вода"